©  Foto:

Kardemums

Oplev autentisk syrisk mad hos denne restaurant midt på gågaden i Odder. Her kombineres danske råvarer med traditionel syrisk madkultur, som resulterer i store smagsoplevelser, der kan nydes i den stemningsfulde restaurant eller som takeaway.

Syriske lækkerier midt i Odder

Hos Kardemums i Odder kan du se frem til en madoplevelse, der ikke er som andre i byen og regionen.  Her står Imam i køkkenet og laver traditionelle retter fra det syriske køkken, som er tilberedt med passion og godt håndværk. Om end retterne har stærke rødder i den syriske madkultur, er mange af råvarerne danske. Maden serveres i hyggelige rammer i restauranten, der autentisk leder tankerne hen på fjerne himmelstrøg.  Alternativt kan du nyde din mad udendørs på Rosensgade eller tage den med hjem og nyde den i privaten eller sommerhuset.

 

På menuen

Menuen hos Kardemums er centreret omkring et udvalg af lækre arabiske fladbrød med kål, persille og Imams signatur saltcitronvinagrette. Der kan vælges mellem bl.a. falafel, shaurma (krydret kylling) og okse kofta.

Til dit fladbrød kan du vælge mellem et større udvalg af tilbehør, snacks og dips fra det syriske køkken, som giver en stærk helhedsoplevelse og varieret smagsoplevelse. Og hvis du har mod på lidt sødt, kan du også prøve hjemmebagt syrisk kage eller dessert.

Hver uge kan du desuden prøve en ny ret fra det syriske køkken – baseret på Imams egne familieopskrifter. Hold øje med Kardemums’ Facebook-side, hvor ugens ret og øvrige nyheder præsenteres.

Til maden kan du vælge mellem et spændende udvalg af drikkevarer – heriblandt frisklavet limonade, sodavand, saft og en god kop kaffe eller te.

Du kan se hele menuen på Kardemums’ hjemmeside.

 

Også som takeaway

Alle retter hos Kardemums kan bestilles til afhentning. Du kan bestille online på denne side – så sørger personalet for, at maden er klar, når du kommer.

 

Åbningstider

Hos Kardemums er det muligt at nyde syrisk mad både til frokost og aftensmad. Restauranten holder åbent onsdag til lørdag hver uge. Du kan se Kardemums’ præcise, aktuelle åbningstider på hjemmesiden.