©  Foto:

Horsens Marked

Et klassisk kræmmermarked hvor du kan krejle dig til den bedste handel i de ca. 200 stande. Når du har gjort et godt tilbud, kan du få adrenalin i kroppen i tivoliets forlystelser, slappe af til noget livemusik eller spise dig mæt i helstegt pattegris. På Horsens Kræmmermarked mangler der ikke noget.

Ægte markedsstemning

Glæd dig til weekenden i uge 30, for der afholdes det årlige kræmmermarked på Horsens dyreskueplads. Horsens Marked er blandt de største af sin art i Danmark og har hyggelig markedsstemning, et stort omrejsende tivoli, masser af festlig livemusik og mange flere aktiviteter for alle aldre.

 

En weekend spækket med hygge

Weekenden skydes i gang fredag med et brag af et bankospil med plads til cirka 750 spillere og gevinster for hen mod 80.000 kr. Her vil der også være mulighed for at få et gratis sneak-peek på de fremmødte bodholdere. Både lørdag og søndag starter med morgenmad og kaffe, hvorefter kræmmerboderne åbner kl. 9, og tivoliet kan besøges fra kl. 10.

I løbet af dagene er der både livemusik og anden underholdning, mens du kan forsyne dig med vådt og tørt fra barerne i teltene. Lørdag aften serveres der helstegt pattegris efterfulgt af stand-up og endnu mere livemusik. Køb din entré i indgangen, det koster 40 kr. for en voksen og 25 kr. for et barn.

Du kan se det fulde program på Horsens Markeds Facebookside, hvor det også løbende offentliggøres – så følg med og bliv klar til næste års kræmmermarked.

 

Omtrent 200 stande

På kræmmermarkedet kan du gå på jagt blandt de mange stadepladser, hvor både private og virksomheder står klar med et godt tilbud.

Vil du gerne sælge ud af guldet i garagen eller give din virksomhed noget synlighed, så kan du leje din egen stand. Søndag formiddag er der også børnekræmmermarked, hvor du kan booke en gratis bod.

Du kan læse mere om stadepladser og booke din plads her

 

Dyrskuepladsen

Markedet ligger lettilgængeligt og med gratis parkering lige i nærheden. Kommer du i tog, skal du blot igennem Bygholm Park – en gåtur på en lille kilometer.

Hvis du mangler inspiration til events de resterende 51 uger om året, så finder du et stort udpluk i vores online kalender.