Gå til indhold
©  Foto:

Holsteinshus B&B - midt i Odder

Hos Holsteinshus B&B overnatter du midt i Odder i en klassisk gammel villa i kort gåafstand til butikker og spisesteder. Her er gode udflugtsmuligheder med blot 6 km til lækker badestrand og under 200 m til Odder Letbane, der kører til Aarhus på under 45 min.

I en nyrenoveret, gammel klassisk villa i hjertet af Odder finder du hyggelig bed and breakfast overnatning. Her er fire unikke værelser med hver deres særpræg og sjæl. Her er enkeltværelser, dobbeltværelser med mulighed for opredninger og familieværelse med separat soverum.

Stemningen i huset er uformel, rolig og nærværende. Der er plads til alle, også familier med børn og hunde.

Du kan tilkøbe lækker hjemmelavet morgenmad, og i køkkenet tilgodeser de naturligvis eventuelle allergener og vegetarisk/vegansk livsstil.

I sommermånederne kan du vælge, om du vil spise din morgenmad i den klassiske havestue, på terrassen eller i haven.

 

Central placering med gode udflugtsmuligheder

Den centrale placering i Odder giver let adgang til både parkeringspladser, byens spisesteder samt de mange special- og dagligvarebutikker.

Letbanen og Århus ligger kun 190 meter fra hoveddøren, og Saksild Strand – vel nok Danmarks bedste badestrand ved Østkysten - er mindre end 6 km væk fra Holsteinshus B&B. Det er muligt at låne cykel og havkajakker

 

Pris

Prisen for en overnatning ligger fra 400 - 700 afhængig af værelsesstørrelse. Sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Der er gratis WiFi i huset.

Morgenmad kan tilkøbes 75,-/ person