©  Foto:

Holsteinshus B&B

Du finder ikke en mere central placering for din overnatning i Odder. Ved byens torv ligger denne klassiske gamle villa med kort gåafstand til spisesteder og butikker. Herfra er der gode udflugtsmuligheder – få kilometer til Odderkystens badestrande og 200 meter til Letbanen og busterminalen.

Skøn overnatningsmulighed i bymidten

I en nyrenoveret, klassisk villa i hjertet af Odder finder du denne hyggelige bed & breakfast.

Stemningen i huset er uformel, rolig og nærværende. Der er plads til alle, også familier med børn og hunde. Du kan tilkøbe lækker hjemmelavet morgenmad, og i køkkenet tilgodeser de naturligvis eventuelle allergener og vegetarisk/vegansk livsstil. I sommermånederne kan du vælge, om du vil spise din morgenmad i den klassiske havestue, på terrassen eller i den store, lukkede have, hvor der er plads til både leg og afslapning.

Og som om byens bedste placering og de skønne værelser ikke var nok, så får du tilmed også mulighed for forkælelse i Holsteinshus’ nye wellness-område.

 

3 værelser og 1 ferielejlighed

Holsteinshus B&B rummer tre forskellige værelser med hver deres særpræg og sjæl. Der er to dobbeltværelser samt et 3-personersværelse. Derudover kan du booke en flot, nyrenoveret lejlighed på 1. sal på 65 m2. Den lyse lejlighed har et fuldt udstyret køkken, eget bad og stor stue med både spisebord og opholdsrum. Lejligheden har plads til 4 overnattende gæster og kan bookes for minimum 2 nætter ad gangen.

 

Spa og sauna

Du forbinder måske ikke et bed & breakfast med wellness. Men på terrassen hos Holsteinshus B&B er der et hyggeligt og fredeligt spa-område med udespa og sauna. Du har mulighed for at tilkøbe adgang til spa-området efter aftale.

 

Book dit ophold

Kontakt Holsteinshus B&B pr. telefon, mail eller ved at udfylde formularen på denne side for at forhøre dig om muligheden for at booke et skønt ophold i Odder Centrum.

Prisen for en overnatning i værelser ligger fra 500 - 800 afhængig af værelsesstørrelse og antal gæster på værelset. Sengelinned, håndklæder og WiFi er inkluderet i prisen.

Morgenmad kan tilkøbes for 90,- pr. person.

Se de nøjagtige priser på denne side. 

 

Tæt på et væld af oplevelser

Med sin placering ved Torvet i Odder, er du tæt på både spisesteder og det overraskende store udvalg af special- og dagligvarebutikker i midtbyen. Med kun 200 meter til Letbanen og busterminalen, kan du hurtigt komme på udflugt til eksempelvis Aarhus, Horsens eller Odderkystens skønne strande – Saksild Strand, der nok er østkystens bedste badestrand, ligger kun 7 kilometer væk.

Få mere inspiration til oplevelser ved Odder på denne side.