©  Foto:

Havnens Café & Isbar

Vi tør godt love, at Havnens Café & Isbar er blandt Danmarks bedste ishuse. Med et kæmpe udvalg af lækker is og en uovertruffen placering på havnekajen er det et af de steder, du bare er nødt til at besøge i Juelsminde.  

Lækkerier i hjertet af Juelsminde

Havnens Café & Isbar byder på et overflødighedshorn af forfriskende is og spændende caféretter. Nyd dit måltid udendørs ved havnekajen på den livlige lystbådehavn, indendørs eller i det flotte nye glashus med udsigt vandet.

Her står et veloplagt team af smilende unge mennesker klar til at opfylde ethvert ønske, så ventetiden begrænses til et minimum, selv om køen kan synes lang på en lun sommeraften.

 

Hvad kan vi byde på?

Du får et luksusproblem, når du besøger den populære isbod. For hvad skal man egentlig vælge, når der er 43 slags is, 5 slags softice og 20 slags drys og toppings på menuen? Du kan jo tage den klassiske softice med kakaodrys – eller du kan prøve noget nyt. Måske halv vanilieis / halv jordbæris med jordbærsovs, kokosdrys eller Daim-drys?

Eller du kan prøve den hjemmelavede italienske is – måske med granatæble, rabarber eller blodappelsin?

Ellers kan du jo også nyde en pindis... eller en milkshake… eller en iskaffe… eller…

Uanset hvad, så kan du være sikker på, at det smager fantastisk. 

 

Når du skal have stillet sulten

Det er ikke kun isen, der trækker folk til den travle café. Her tilbydes traditionelle, veltilberedte caféretter som sandwich, nachos og salater. Derudover er der et udvalg af saftige burgere med hjemmelavet kød. En af kundernes favoritter er den lækre ribburger med barbecuemarineret spareribskød.

Du kan også prøve de indbydende open burgers, der er lavet på en bund af kartoffelrösti.

Og du er selvfølgelig også velkommen til at sidde og nyde et glas vin eller en kold øl på byens bedste placering.

 

Danmarks fedeste havnestemning

Ifølge TripAdvisor er Juelsminde Havn & Marina den bedste i landet. Ved den store lystbådehavn er der altid masser af liv og stemning. Her finder du spisesteder, en fin legeplads med krabbevæddeløb, en stor fiskebutik, aktiviteter, en Blå Flag-strand og spændende butikker.

Du kan læse mere om havnen på denne side.

TIP: Hos Havnens Café & Isbar kan du låne en krabbefiskestang, der kan bruge ved krabbebroen på havnen. Og hvis du spørger pænt hos Juelsminde Fisk, kan du måske få en musling som madding. :-)