Gå til indhold
©  Foto:

Fever-Tree Festival

Kom med til hyggelige sommerdage ved herregården Serridslevgaard ved Horsens til denne årlige hyldest til gin & tonic. Ved parkanlægget kan du smage over 250 forskellige slags gin, nyde lækker mad og bare slappe af i de mange hyggeområder.

Skønne drinks i lækre omgivelser

Den flotte, historiske herregård Serridslevgaard, nordøst for Horsens, danner hvert år rammen om denne mixer festival. Der er dømt lækkerhed og sommerhygge for alle pengene, når herregårdsparken fyldes op med musik, gourmetmad og masser af stande, hvor der gratis kan smages over 250 forskellige gin fra mange af de bedste destillerier.

Er du ikke til alkohol, så kan du gå ombord i aperitivo-området med alkoholfrie drinks, lytte til god musik, gå en tur i garnish-haven eller måske bare læne jer tilbage i havemøblerne og slappe max af i den danske sommer.

 

Masterclasses og gratis smagninger

Du kan løbende nyde gratis smagninger ved festivalens mange stande. Derudover afholdes der gratis smagninger i tipi-telte på pladsen, hvor destilleriet kommer og fortæller om gin’en. Programmet for de gratis smagninger kan ses på denne side.

For en lidt mere eksklusiv oplevelse, kan du tilmelde dig en række masterclasses, som afholdes indendørs i herregårdens historiske stuer. Her kan du lytte til eksperter fra Danmarks bedste destillerier, som glædeligt deler deres viden, og du får selv muligheden for at mixe skønne gin & tonics.

Se årets program for masterclasses.

 

Køb din billet

Fever-Tree Festival afholdes d. 25-26. august i 2023. Du kan købe din billet til arrangementet hos Billetto eller læse mere på festivalens hjemmeside. En billet giver adgang til 1 gratis drink, og I får også udleveret en goodie bag ved indgangen.

Så kom med til en dag med fokus på den gode smag. Her kan du lære noget nyt, få ny inspiration og bare få en på opleveren – uanset du er glad amatør, nørdet gin-entusiast eller noget midt i mellem.

 

Shuttlebus til og fra midtbyen

Det er ikke nødvendigt at aftale på forhånd, hvem der kører hjem. Der er nemlig gratis bustransport til og fra Horsens Banegård. Busserne kører med cirka 45 minutters intervaller begge dage.

 

Flere events i Kystlandet

På denne side kan du holde dig opdateret og finde inspiration til andre skønne festivaler og events i området omkring Horsens.

#kystlandet: