©  Foto:

Eventyrsport Horsens

Besøg denne store outdoor-butik, som står klar til at klæde dig på med tøj og udstyr til oplevelser i det fri. Eventyrsport har et kæmpe udvalg af kvalitetsbrands, udstyr til et væld af aktiviteter og tøj til alle årstider.

Er du klar til eventyr i det fri?

Eventyrsport er lokalområdets førende butik, når det gælder om at klæde borgere og turister på til naturoplevelser. Hos Eventyrsport ønsker de at inspirere dig til at komme ud i naturen med den rette beklædning og det rette udstyr – det øger nemlig oplevelsesværdien og sikrer en mindeværdig tur ud i det fri. Uanset om det er gåturen med hunden, et længere hike med flere overnatninger, weekendturen med vennerne i shelter, løbeturen der klarer hjernen for hverdagens tanker eller måske marathonløberen, som træner til sin næste store oplevelse, så står Eventyrsports passionerede og kyndige personale klar til at vejlede dig til det helt perfekte køb. Personalet kender og bruger selv produkterne – her bliver du mødt med lige dele imødekommenhed, vejledning, inspiration og nørderi.

Står du og mangler et nyt par vandresko, en regnjakke eller et liggeunderlag? På Eventyrsports hjemmeside kan du kigge nærmere på det store udvalg inden du besøger butikken nær centrum af Horsens. Du har også mulighed for at købe produkterne direkte i webshoppen og få dem leveret til døren.

 

En verden af inspiration

På Eventyrsports hjemmeside kan du finde hundredvis af artikler, som hjælper dig med at komme på tur med vandrerygsækken, teltet, børnene eller på cyklen. Desuden får du masser af tips og tricks til udstyr, valg af bæredygtige materialer og gode råd til at komme i form.

 

Events året rundt

Eventyrsport afholder jævnligt foredrag samt løbe- og vandreevents i hele landet, herunder også Horsens. Kom med og lyt til foredrag om vandreferie i udlandet eller find løbeskoene frem til trail-løb, orientering eller gennem udfordrende terræn.

Til løbene stiller Eventyrsport Event ikke krav til din form – de sætter scenen for din oplevelse, giver dig et smil på læben og hæver din puls.

Du kan få overblik over kommende events på denne side.

 

Et bæredygtigt valg

Du skal have valget - Eventyrsport finder mulighederne. Der gøres en dyd ud af at scanne verdensmarkedet for outdoor- og løbeproducenter, der deler Eventyrsports bæredygtige mission. Fra mindre ildsjælsvirksomheder til de helt store brands. Eventyrsport er stolte af at have være med til at introducere mærker som Icebreaker, Tentree, Sherpa og DUER til det danske marked, og er gået i partnerskab med danske Superstainable om endnu mere bæredygtigt udstyr til eventyr. 

Kig blot efter det lille blad på prisskiltet i butikkerne, som er Eventyrsports eget miljømærke

 

Outdoor i Kystlandet

Skal du ud at teste dit nye udstyr? Kystlandets natur indbyder til udeliv og aktiviteter i det fri. I Kystlandets guide til outdoor-oplevelser kan du blive klogere på mulighederne i lokalområdet – herunder mere end 100 lokale vandreruter i området omkring Horsens, Odder og Juelsminde.