Gå til indhold
©  Foto:

Alrø Købmandgaard

Nyd en bisonburger, en tapas eller en is med udsigt ud over Horsens Fjord. Hos Alrø Købmandsgaard er kødet fra egen Bisonfarm og isen er selvfølgelig opkaldt efter bison-tyren Ferdinand. Det er "fra jord til bord" når det er bedst. Og det er drøn hyggeligt!

Fra jord til bord i idylliske landlige omgivelser

Alrø er en sand lille perle i det østjyske. Engang fandt Morten Korch inspiration til sine historier her, med udsigt til marker, fjord og bindingsværkshuse. Så snart du kører over dæmningen fra fastlandet, sænker skuldrene sig, og roen rammer dig. Dog oplevede Morten Korch ikke de store bison-okser på øen, men det kan du! Hos charmerende Alrø Købmandgaard kan du kan endda sætte tænderne i en saftig bisonburger, mens du nyder den smukke udsigt.


Cafe & ishus

Alrø Købmandsgaard er café, ishus og butik på én og samme tid.

I Købmandsgaardens café finder du noget for enhver smag. Udover bisonburgeren og bison-tapas, kan du også få en vegetarburger og en juniormenu. Så tag bare hele familien med!

Det anbefales at du smager kødet med et glas af Købmandsgaardens Bison-vin eller Bison-øl. Men du kan også vælge imellem andre specialøl, vin og sodavand.

Er det eftermiddagstid? I caféen fås kaffe, specialkaffe, the, kakao og flere forskellige slags hjemmelavede kager. Hvis du blot er rigtig lækkersulten, kan du nøjes med en af de lækre gammeldags isvafler, der passende kommer i de tre størrelser: Ferdinand, Josepine og Minimuh. Nyd gerne isen i Købmandsgaardens hyggelige udeområder.

Vil du sikre dig, at der er plads i cafeen? Book bord med det samme på caféens hjemmeside.

 

Delikatesser og picnic to-go i butikken

I Alrø Købmandsgaards butik finder du et stort udvalg af lækkert brød, delikatesser, spændende spegepølser, snacks og drikkevarer - og brugskunst.

Sammensæt en masse lækkerier til din picnic og find så det helt rigtige spot på Alrø til at nyde delikatesserne.

 

Alrø Købmandsgaards Bisonfarm

Hos Alrø Købmandsgaard er konceptet "fra jord til bord" ikke blot et catchy slogan. Bison-okserne på marken lidt væk fra Købmandsgaarden, har et godt og stress-frit liv, og dét kan smages, når du prøver en af de lækre bison-burgere eller købmandsgaardens tapas-platte.

Vil du vide mere? På deres hjemmeside, kan du læse mere om Alrø Købmandsgaards bisonfarm.

 

Events

I løbet af året holder Alrø Købmandsgaard spændende events, såsom barbecue aftener, forskellige øl- og vin-smagninger, fælles kagebord, samt sæson- og helligdags-arrangementer, som Mortens Aften, adventshygge mm.

Hold dig opdateret om events via Alrø Købmandsgaards online kalender, eller se deres facebook-side for aktuelle opdateringer.

Alrø Købmandsgaard stiller gerne deres charmerende rammer til rådighed til dit arrangement, fest, møde eller noget helt fjerde. Ring på +45 22 699 699 og hør nærmere, eller kontakt Alrø Købmandsgård via mail.


Åbningstider

På Alrø Købmandsgaards hjemmeside kan du se stedets aktuelle åbningstider.

Har du brug for yderligere inspiration til en hyggelig dag på den lille ø i Horsens Fjord?

Se vores guide til oplevelser på Alrø og begynd at planlægge din tur.

#kystlandet: