Hotel Vejlefjord

Sommerophold

Foto: Hotel Vejlefjord

Kystlandets mange herligheder kan sagtens nydes i komprimeret form med et kortere hotel- eller kroophold. Se aktuelle tilbud på sommerophold her

Sommertilbud på hotel- og kroophold

Liste
Kort
Borre Knob
Foto: Aleksander Mogensen

Sommerophold på Hotel Borre Knob

Hotel Borre Knob ligger på en halvø i Horsens Fjord, og uanset hvor hen du vender blikket, er der udsigt til enten fjord eller anden underskøn natur. Hvis der for alvor skal stemples ud, er Hotel Borre Knob stedet at gøre det – og hvis I alligevel kommer til at savne byens puls, er der blot 20 km. til Horsens.

Sommerferie-tilbud på spaophold på Hotel Vejlefjord

Tjek ind på Hotel Vejlefjord og nyd et ophold i selvforkælelsens tegn med spa og wellness på det smukke gamle kurhotel beliggende omgivet af skov ned til Vejle Fjord.

Summer Special hos Zleep Hotel - spar op til 30%

Spar op til 30% på ophold på det helt nye Zleep Hotel i Recharge City lige uden for Horsens. Hotellet er særligt velegnet for rejsende i bil, og ligger godt placeret i forhold til både Horsens og nogle af regionens største attraktioner som fx LEGOLAND.

Historiens sus og storbyens puls på Jørgensens Hotel

På Jørgensens Hotel midt på strøget i Horsens hænger historiens sus nærmest i gardinerne. En gennemgående renovering har for nylig bragt hotellet tilbage til fordums storslåede pragt, og med et sommerophold på hotellet kan du opleve den perfekte kombination af historiens vingesus tilsat storbyens puls.

Læs mere

Norsminde Kro – ophold på en af Danmarks ældste kroer

Norsminde Kro har haft fast adresse på matriklen ved den idylliske havn siden 1693. Den gamle kro oser da også af historisk atmosfære og med det fredelige liv på den lille havn, er der garanti for at komme helt ned i gear med et ophold på Norsminde Kro. Kroen er i øvrigt vidt anerkendt for sit høje gastronomiske niveau, så I kan roligt forvente også at få forkælet smagsløgene.

Hotel Comwell Bygholm Park
Foto: Hotel Comwell Bygholm

Sommerophold på gammel herregård

Hotel Comwell Bygholm Park har til huse på en gammel, smuk herregård, der ligger omgivet af Bygholm Park og et stenkast fra Bygholm Sø og ikke langt fra Horsens centrum. I får med andre ord lidt af det hele med et ophold på Hotel Comwell Bygholm Park.

Se også:

Fængslet i Horsens set udefra
Besøg Horsens
Queen Machine til Rock i Lunder 2023
Oplevelser og aktiviteter i Horsens
Udsigt fra Sukkertopppen
Bakkelandet: På eventyr blandt bakker og dale
Jørgensens Hotel
Overnatning i Horsens