Gå til indhold
Verdens Mindste Krydstogt i TV2 Østjylland juni 2021

TV2 Østjylland: 'Verdens Mindste Krydstogt' skal skabe øget turisme

2.6.2021
Foto: Destination Kystlandet

TV2 Østjylland var med, da "Verdens Mindste Krydstogt" stævnede ud fra Hou på den allerførste testtur med skibet ladet med udvalgte medarbejdere fra rejsebureauer, turistorganisationer og andre med interesse i den danske turismebranche.

Idéen til "Verdens Mindste Krydstogt" opstod sidste år, hvor direktør i Destination Kystlandet Helle Berthold Rosenberg ønskede at sætte fokus på de fantastiske oplevelser, der er i Det Østjyske Øhav, og skabe grobund for øget turisme og vækst på øerne.

Verdens Mindste Krydstogt er udviklet af Destination Kystlandet i samarbejde med Aarhus SeaRangers og VisitSamsø med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmestyrelse.

Se hele indslaget fra TV2 Østjylland herunder og læs mere på www.verdensmindstekrydstogt.dk

 

Verdens Mindste Krydstogt i TV2 Østjylland juni 2021

Se indslaget på TV2 Østjylland

Foto: Destination Kystlandet

- Der er andre, der er gode til kasino og swimmingpools. Vi er et super eksklusivt produkt. Ikke eksklusivt i den forstand at det er femstjernede hoteller, men eksklusivt i den forstand, at det er en oplevelse for de få og det er en unik måde at komme tæt på øboerne, opleve den charme der er i historien om naturen og få noget, som man ikke bare lige kan gå ud og købe normalt.

#kystlandet: