Velkomstguide fra Kystlandet

Årets turistguide samler hele Kystlandet

4.3.2021
Forfatter: Line Vinum
Foto: Destination Kystlandet

Turistsamarbejdet Kystlandet præsenterer én samlet guide, der er spækket med små og store oplevelser i Odder, Horsens og Hedensted kommuner.

Mandag den 1. marts kan turister og borgere i Odder, Horsens og Hedensted kommuner søge inspiration til ferie- og fritidsoplevelser i den nye turistguide for Kystlandet.

Det er første gang siden sammenlægningen af de tre organisationer VisitOdder, VisitHorsens og VisitJuelsminde under Turistsamarbejdet Kystlandet, at der udgives én samlet guide. Hensigten er at gøre det lettere for turisten at få det fulde overblik over feriedestinationen. Derfor er guiden også opdelt tematisk fremfor geografisk.

”Kystlandet som område er ikke større, end at turisten gerne vil køre efter de oplevelser, der passer præcis til ham eller hende – derfor giver en tematisk opdeling god mening,” siger direktør i Turistsamarbejdet Kystlandet, Helle Berthold Rosenberg.

Guiden for 2021 er på 155 sider, med fortællinger og information om oplevelser, aktiviteter og arrangementer i hele Kystlandet. For at øge anvendeligheden af guiden, er der masser af QR-koder, som turisten eller borgeren hurtigt kan scanne, for at blive ledt hen til google-kort med relevante adresser for det enkelte tema. Som i udgivelserne fra VisitOdder og VisitHorsens sidste år, er billeder taget af private brugere fra sociale medier inkluderet i hele guiden.   

Kystlandets turistguide 2021 udkommer i 80.000 eksemplarer, på dansk, engelsk og tysk. Det store oplag er et resultat af, at guiden dækker et noget større område end de tidligere guides lavet af VisitHorsens og VisitOdder hver for sig. Som tidligere års udgivelser bliver guiden tilgængelig flere end 100 steder, fx på brochurereoler, overnatningssteder, spisesteder og andre steder, hvor turisterne naturligt kommer. Derudover husstandsomdeles guiden i de større sommerhusområder i hele Kystlandet.

"Kystlandet som en samlet feriedestination er et nyt område, som turisterne skal til at opdage. Her er der mange store oplevelser gemt i det små. Vi håber, at guiden kan være med til at inspirere til en masse gode ferie-stunder, samt lokke borgerne i de tre kommuner til at være turist i egen baghave. Og har man idéer til, hvordan vi kan forbedre turistguiden til næste år, vil vi selvfølgelig altid gerne høre det," siger Helle Berthold Rosenberg.

Se guiden

For mere information

Helle Berthold Rosenberg, Direktør for Turistsamarbejdet Kystlandet
Direktør for Destination Kystlandet

Direktør

helle@kystlandet.com