Kystlandets Velkomstguide 2024/25

Så er Destination Kystlandets velkomstguide ude

29.2.2024
Forfatter: Line Vinum
Foto: Destination Kystlandet

Destination Kystlandet præsenterer årets velkomstguide, der som noget nyt har fået et afsnit om tilgængelighed

Vintergækker og krokus er begyndt at pible frem i landskabet, dagene er blevet længere og mere lune vinde sniger sig an. Ferieplanlægningen for årets kommende helligdage, skoleferier og forlængede weekender er så småt ved at melde sig i de danske og udenlandske hjem, og nu kan turister og borgere i Odder, Horsens og Hedensted kommuner atter søge inspiration til ferie- og fritidsoplevelser i den store turistguide for Destination Kystlandet.

Guiden for 2024 er på 155 sider, og er i år blevet opdateret med frisk fotomateriale fra hele området, bl.a. med masser af smukke dronefotos fra Horsens Fjord, taget af den populære naturfotograf, Sarah Green. Derudover er der for første gang et afsnit om tilgængelighed, som direktør i Destination Kystlandet, Helle Berthold Rosenberg, gerne ser blive mere fyldestgørende over kommende år. 

 - I Destination Kystlandet tror vi på mantraet om 'turisme for alle', og vi er enormt bevidste om vores ansvar ind i at få formidlet de tilgængelige oplevelser og tilbud, der er i området. Derfor var det naturligt for os at tilføje det nye afsnit til gæster med særlige behov. Dog er vi på ingen måde i mål, tværtimod, vi er kun netop begyndt at tage spæde skridt i indsatsen, som selvfølgelig sker i dialog med handicapforeninger og de af vores samarbejdspartnere, som har erfaring med at udbyde tilgængelige oplevelsestilbud, siger hun.   

Velkomstguiden udgives på dansk, engelsk og tysk, og husstandsomdeles i de tre kommuners sommerhusområder. Derudover er guiden at finde på destinationens egne brochurereoler og hos overnatningssteder, spisesteder og andre lokationer, hvor turister og dagsgæster naturligt kommer - i alt over 100 steder i destinationen.

Guiden kan opleves digitalt her på kystlandet.dk.

Helle Berthold Rosenberg, Direktør for Turistsamarbejdet Kystlandet

Direktør

helle@kystlandet.com

Se også

direktør i destination kystlandet Helle berthold rosenberg
Helle Berthold Rosenberg bliver medlem af Det Nationale Turismeforum
Udsigt over Horsens Fjord
Ny strategi sætter fart på den bæredygtige udvikling i Kystlandet
Cykelfærgen Alrø-Hjarnø front
Ny samarbejdsaftale om cykelfærgen forlænger sæsonen og fordobler antallet af afgange
EU-mærkat med billede
Cykelturismen i Kystlandet får ekstra fart med EU-millioner
Vandere på Fjordminoen
Vandreruter i Østjylland