Trolden Jensnej i Brædstrup lavet af Thomas Dambo

Find trolden og få medaljen: Tag på skattejagt i Brædstrup

12.6.2023
Forfatter: Line Vinum
Foto: Kristoffer Kampstrup Gade/Thomas Dambo

Erhvervsnetværket 8740 Business Brædstrup og Destination Kystlandet præsenterer Skattejagten Brædstrup Rundt - en spændende, gratis aktivitet for familier, der vil udforske byens kultur og historie og få en medalje som præmie.

Find trolden og få medaljen - nu får Brædstrup en ny og underholdende familieaktivitet med Skattejagten Brædstrup Rundt.

Bag projektet står erhvervsnetværket 8740 Business Brædstrup og Destination Kystlandet. Denne skattejagt bliver den femte af sin slags i Destination Kystlandet, hvor de øvrige skattejagter på Tunø, i Odder, Horsens og Juelsminde har været yderst populære for både lokale samt danske og udenlandske turister.

"Skattejagten Brædstrup Rundt er et spændende samarbejde mellem 8740 Business Brædstrup og Destination Kystlandet. Med skattejagten ønsker vi at give både børn og voksne en gratis, sjov og aktiv oplevelse, så vi sikrer os, ar de kommer ud og opdager alle byens små perler, heraf de mange nye oplevelser, der er kommet de seneste år, gennem hyggeligt samvær med familien. Vi er sikre på, at Skattejagten Brædstrup Rundt vil blive et populært tilbud for familier i hele Kystlandet," siger Destination Kystlandets direktør, Helle Berthold Rosenberg.

Business koordinator for 8740 Business Brædstrup, Rikke Paaske, tilføjer:

"Der sker rigtig mange ting i Brædstrup disse år med gode, stærke lokale kræfter, masser af initiativ, nye projekter og driftige erhvervsdrivende – og det momentum skal vi holde kørende med vedkommende aktivitetsmuligheder. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi med skattejagten får en fantastisk mulighed for at familier kan udforske vores hyggelige by og lære om dens historie på en sjov og fælleskabende måde. Vi håber, at skattejagten vil tiltrække både lokale og besøgende til Brædstrup og skabe en rigtig fin oplevelse for alle."

Første tur tages af modige elever fra Brædstrup Skole

Åbningen af aktiviteten markeres torsdag d. 15. juni kl. 11.00, hvor 5. årgang fra Brædstrup Skole vil tage den allerførste spændende tur sammen med Rikke Paaske, Helle Berthold Rosenberg, Leder af Erhverv og Turisme ved Horsens Kommune, Jeppe Keller, og formand for Brædstrup Lokalråd, Frants Arboe.

Efterfølgende vil skattejagten året rundt være åben for alle, der er i stand til at gå de godt 4,7 kilometer, som Skattejagten Brædstrup Rundt strækker sig over. Undervejs på skattejagten vil deltagerne blandt andet opleve den imponerende trold, Jensnej, skabt af den verdenskendte kunstner Thomas Dambo, som slog rødder i Ring Skov tidligere på foråret.

Skattejagten er gratis og medaljer udleveres hos Hotel Pejsegården i Brædstrup i gældende åbningstider.  Kortet afhentes fysisk hos udvalgte butikker i Brædstrup eller printes hjemmefra via kystlandet.dk.

Helle Berthold Rosenberg, Direktør for Turistsamarbejdet Kystlandet
Kontakt

Direktør

helle@kystlandet.com

Andre har også læst

Et barn i rød trøje fremviser Medalje for Horsens Skattejagt
Ny sommeroplevelse for hele familien: Tag på Skattejagt i Horsens
Direktør Helle Rosenberg i TV2 Nyhederne onsdag den 23. juni 2021 om Skattejagten Horsens Rundt
TV2 Nyhederne og TV Syd var med da startskuddet til skattejagten Horsens Rundt gik
Direktør i Destination Kystlandet
Helle Berthold Rosenberg bliver næstforperson i Danske Destinationer
Piger ser i vandet
På jagt efter Kystlandets mange skatte