Direktør i Destination Kystlandet

Direktør i Destination Kystlandet vælges ind i Danske Destinationers bestyrelse

30.11.2023
Forfatter: Line Vinum
Foto: Destination Kystlandet


Helle Berthold Rosenberg er blevet valgt ind i bestyrelsen for Danske Destinationer efter en ekstraordinær generalforsamling. 

Tirsdag d. 28. november 2023 var der ekstraordinær generalforsamling i brancheorganisationen, Danske Destinationer, da tre ud af bestyrelsens fem medlemmer udgår på grund af jobskifte - heriblandt bestyrelsens forperson, Pernille Kofod Lydolph, direktør ved Destination Bornholm, der dog fortsætter frem til årsskiftet. Herefter overtager Tonny Skovsted Thorup, direktør i Destination Nord, som konstitueret forperson i perioden januar-marts i 2024.

Helle Berthold Rosenberg repræsenterer allerede Danske Destinationer i Det Digitale Partnerskab, men er nu også valgt ind i selve bestyrelsen sammen med to suppleanter, Lindy Kjøller, destinationschef i Visit Lolland-Falster og Johanne Bugge, direktør i Destination Himmerland.

Derudover sidder Helle i Danske Naturparkers Nationalkomité.  

Om sit nye virke som bestyrelsesmedlem i Danske Destinationer siger Helle:

"Jeg glæder mig meget til at trække i arbejdstøjet, da jeg ser en stor værdi i det fællesskab, vi har i brancheforeningen. Jeg tror på, at samarbejde på tværs af turisme-Danmark styrker os alle - for selvom vi er forskellige på nogle områder, så ligner vi hinanden på langt flere . Så der er ingen tvivl om, at vi kan lære enormt meget af hinanden og skabe en masse synergier sammen." 

 

 

Helle Berthold Rosenberg, Direktør for Turistsamarbejdet Kystlandet
Kontakt

Direktør

helle@kystlandet.com