Logo for MeetingHorsens

Et byggeprojekt lidt ud over det sædvanlige

Foto: Jørgensens Hotel

Krydr dit næste møde med mere end lækre powerpoints ved at invitere ind i de flotte omgivelser på Jørgensens Hotel. Her får I - ud over lækre mødefaciliteter - et unikt indblik i et byggeprojekt lidt ud over det sædvanlige.

Jørgensens Hotel genåbnede i foråret 2020 efter næsten 2 års renovering. Ønsket var at genskabe fortidens storhed for det 276 år gamle fredede hotel, der altid har været et omdrejningspunkt for livet i Horsens. Det har krævet både masser af tid og penge. 

Byggeriet var blandt de nominerede til Renover Prisen 2021.
 

Intet har været overladt til tilfældighederne i renoveringsprocessen af det smukke gamle Jørgensens Hotel. Alle valg er truffet med udgangspunkt i eksperters viden og undersøgelser af, hvordan hotellet så ud, da det blev opført i 1744 – det gælder både ude og inde.

Kunstfærdige lofter

Særligt palæets lofter har krævet både tid og håndværk at restaurere og genskabe, som de var oprindeligt. Det er en helt speciel oplevelse at træde ind på hotellet og bevæge sig gennem rummene, som alle byder hver især på en unik historie. Hvis rummene kunne tale og fortælle deres historie, ville man aldrig blive færdig”.

Læs mere om indstillingen af Jørgensens Hotel til Renover Prisen 2021

Hvis du afholder dit møde på Jørgensens Hotel, kan det kombineres med rundvisning på hotellet, og at en projektleder fra Casa A/S fortæller om et renoveringsprojekt lidt ud over det sædvanlige. 
 

Se billeder fra byggeprojektet

Kig ned i trappeskakten i forbindelse med restaureringen af trappen på Jørgensens Hotel i Horsens - en del af Destination Kystlandet
Foto: Jørgensens Hotel
Et blik fra restaureringen af et værelse på Jørgensens Hotel i Horsens - en del af Destination Kystlandet
Foto: Jørgensens Hotel
Fra restaureringen af Vinbaren på Jørgensens Hotel i Horsens - en del af Destination Kystlandet
Foto: Jørgensens Hotel
En ekspert igang med at restaurere loftmalerier på Jørgensens Hotel i Horsens - en del af Destination Kystlandet
Foto: Jørgensens Hotel

Læs mere

Kontakt

Hos Meeting Horsens er vi behjælpelige med den indledende kontakt til de valgte lokationer og virksomheder i mødepakken. Herefter koordinerer og indgår mødearrangører aftaler med de relevante parter på egen hånd.

Trine Have, projektleder i Turistsamarbejdet Kystlandet
Projektleder i Destination Kystlandet

Projektleder

trine@kystlandet.com