Logo for MeetingHorsens
Ny konferencesal med plads til op mod 1000 gæster i Vestsalen på FÆNGSLET i Horsens

FÆNGSLET – og byggeriet af Vestsalen

Foto: FÆNGSLET

Hold dit næste møde på FÆNGSLET i Horsens og hør historien om det unikke byggeri af Vestsalen – et nyt konferencerum til 100 mio. kr. i en international arkitektonisk liga støttet af bl.a. Realdania og AP Møller Fonden.

I mange år var Horsens Statsfængsel et lukket fængsel, hvor hårde kriminelle sad bag lås og slå.

Nu er portene åbne, og oplevelsesvirksomheden Fængslet bruger bygningen til konferencer og events, fængselsmuseum og vandrerhjem og lejer erhvervslokaler ud til virksomheder.

I efteråret 2021 åbnes FÆNGSLET yderligere mod verden med det spektakulære byggeri af Vestsalen.

”Fængslets ånd er hovedkraften i de arkitektoniske løsninger, som er valgt. Det skaber en kompromisløs arkitektur af en international karakter, som sjældent ses i Danmark”, fortæller arkitekt Rune Riis, arkitekt og partner i arkitektvirksomheden CUBO.

Læs mere om byggeriet af Vestsalen.

Hvis du afholder dit møde på FÆNGSLET kan det kombineres med rundvisning på FÆNGSLET, og at en projektleder fra Casa A/S fortæller om det unikke byggeri af Vestsalen.

 

Læs mere

Kontakt

Hos Meeting Horsens er vi behjælpelige med den indledende kontakt til de valgte lokationer og virksomheder i mødepakken. Herefter koordinerer og indgår mødearrangører aftaler med de relevante parter på egen hånd.

Trine Have, projektleder i Turistsamarbejdet Kystlandet
Projektleder i Destination Kystlandet

Projektleder

trine@kystlandet.com