Logo for MeetingHorsens
Vola i Horsens set udefra

Oplev industrihistorie og design i topklasse

Foto: Copyright VOLA A/S. Unauthorized use not permitted.

Hvis din virksomhed eller organisation har interesse for dansk design og industriens udvikling gennem tiden, tilbyder vi som noget helt nyt, at dit møde eller konference i Horsens kombineres med et spændende besøg hos en af byens hæderkronede produktionsvirksomheder VOLA.

Industrialiseringen er ikke bare noget med dampmaskiner og fabrikshaller, som hører sig 1800-tallet til.

Selvom teknologien, hastigheden, innovationen og arbejdsforholdene er helt anderledes i dag, er industrien og vores produktions- og fremstillingsvirksomheder stadig en helt central drivkraft og nøgle til, at vi kan udvikle og bevare vores velfærdssamfund.

Tre medarbejdere snakker og kigger på produkt hos VOLA i Horsens

Foto:Copyright VOLA A/S. Unauthorized use not permitted.

Vola producerer sine klassiske og prisvindende armaturer på fabrikken i Horsens. 

Industrimuseet i Horsens

Foto:Jesper Rais

På Industrimuseet i Horsens kan I lære mere om industriens historie og betydning for vores samfund i dag.

Kombiner dit møde med inspirerende design- og industrihistorie 

I Horsens kan du samle fortid og fremtid med et besøg på Industrimuseet og på en af byens mest fremtrædende industrivirksomheder, VOLA.

Besøgene kan kombineres med en konferencedel fx på Scandic Opus Horsens, som har et femstjernet konferencecenter, der garanterer en møde- og konferenceoplevelse ud over det sædvanlige.

Som noget helt nyt kan dit møde eller konference i Horsens kombineres med et besøg hos Industrimuseet og hos designvirksomheden VOLA, der siden 1968 har produceret Arne Jacobsens ikoniske armaturer til byggerier i hele verden.

Kig med indenfor hos en frontløber i automatisering

Udover over at være en kendt designvirksomhed funderet i stolte danske håndværkstraditioner er VOLA en frontløber, når det gælder automatisering, og virksomheden vandt den prestigefyldte DIRA Automatiseringspris 2020.

Ni mobile robotter i one-piece flow

Installationen af en flåde af ni mobile robotter, der servicerer montageborde og i kombination med et moderne højlager, har sat fokus på fleksibilitet og hurtig omstilling af produktionen.

Automatiseringen gør, at VOLA i praksis har one-piece flow, og derfor kan levere produkter ud af huset samme dag, som bestillingen kommer. Samtidig har medarbejderne nu et bedre arbejdsmiljø med blandt andet færre tunge løft. Og det viser sig på kvaliteten, fordi antallet af fejl er faldet markant.

Besøget hos VOLA har fokus på erfaringerne med automatisering hos en toneangivende produktionsvirksomhed. Besøget ledes af VOLA eller CESTEK Automation, der har implementeret flåden af de ni mobile robotter hos VOLA.

Med afsæt i industrien

På Industrimuseet kan I høre den dramatiske historie om, hvordan Danmark blev moderne, og ny teknologi forandrede verden for altid.

Tandhjul fra tekstilfabrikken på Industrimuseet
Foto: Industrimuseet
Maskineri og industrihistorie på Industrimuseet i Horsens - en del af Destination Kystlandet
Foto: Industrimuseet

Her trækkes tydelige tråde fra fortiden til nutiden, og I vil få den helt rigtige rammesætning for fortællingen om den produktion og fremstilling, der stadig den dag i dag er en afgørende drivkraft ind i hele vores fælles velfærdssamfund og -udvikling.

Et møde med meget mere end pæne powerpoints

Hold spændende faglige møder og konferencer i Horsens med inspirerende indspark om dansk design og industrihistorie.

Kontakt

Hos Meeting Horsens er vi behjælpelige med den indledende kontakt til de valgte lokationer og virksomheder i mødepakken. Herefter koordinerer og indgår mødearrangører aftaler med de relevante parter på egen hånd.

Trine Have, projektleder i Turistsamarbejdet Kystlandet
Projektleder i Destination Kystlandet

Projektleder

trine@kystlandet.com