©  Foto:

Tequila Sunrise

Midt i Horsens kan du besøge denne autentiske og traditionsrige mexicanske restaurant, der serverer et bredt udvalg af mexicanske retter. Nyd et lækkert måltid med dine kære i den indbydende restaurant, den stemningsfulde gårdhave eller to go.

Autentisk mexicansk i hjertet af Horsens

Med mere end 35 års erfaring er Tequila Sunrise Horsens’ ældste restaurant. Med rødder i Mexico kan du her opleve det autentiske mexicanske køkken.  Retterne tilberedes altid fra bunden med gamle familieopskrifter, som er gået i arv. Her serveres der ikke Tex Mex – til gengæld får du mad med masser af kærlighed og med intens og varieret smag. Restauranten holder åbent til både frokost og aften.

 

Fra kaktussuppe til chimichanga og tostada

Menuen hos Tequila Sunrise kommer godt omkring det mexicanske køkken. Du kan vælge at sammensætte en spændende tre-retters menu eller hoppe direkte til det store udvalg af hovedretter. Populære mexicanske favoritter som enchiladas, tacos, tostadas, chimichanga og burritos er naturligvis på menuen. Du kan også nyde en god steak på mexicansk eller husets populære kaktussuppe. Der findes både glutenfri og vegetariske retter på menuen.

Til maden kan du nyde et mexicansk udvalg af fad- og flaskeøl, sodavand og vine. Og så er der også et godt udvalg af eksotiske drinks – heriblandt selvfølgelig den populære drink, som har lagt navn til restauranten.

Du kan se hele menuen på denne side.

 

Også som takeaway

Mange af retterne hos Tequila Sunrise kan bestilles som takeaway. Du kan vælge at afhente maden i restauranten eller bestille udbringning, så du kan nyde maden derhjemme eller fra hotelværelset. 

Du kan bestille mexicansk takeaway fra Tequila Sunrise på denne side.

 

Bestil bord i restauranten

Tequila Sunrise har åbnet mandag-lørdag til aften - nogle dage med åbent til frokost. Du kan se de aktuelle åbningstider på deres hjemmeside.

Når du booker bord, kan du vælge at sidde inde i restauranten eller ude i gårdhaven, hvor der er skruet op for den mexicanske stemning. Her kan du nyde dit måltid med farvede duge, lanterner og rislende vand.

Klik på dette link for at gå til online bordbestilling.

 

Traditionsrig familierestaurant

Det er mere end 35 år siden, at Ramon og Jytte Lopez åbnede restauranten på Smedegade. Siden har sønnen Daniel Lopez og hans partner Katrine overtaget restauranten og flyttet den tril Grønnegade. De har holdt restaurantens traditioner i hævd samtidig med, at de har sørget for fornyelse. Men Tequila Sunrise’s vision er stadig den samme – at sikre dig så autentisk en mexicansk madoplevelse som muligt.