©  Foto:

Restaurant Skovbakken

Centralt i Odder ligger denne restaurant i idylliske skovklædte omgivelser. Skovbakken er ikke et traditionelt a la carte-spisested, men specialiserer sig i catering og selskaber. I løbet af sommeren og efteråret, kan du bestille bord til spisning med en forudbestemt menu.

Smagen af Danmark

Gennem årtier har Odders ældste restaurant, Restaurant Skovbakken, leveret store smagsoplevelser til Odders borgere og gæster. Placeringen fejler ingenting – ganske tæt på byens gågade, men samtidig fredeligt placeret i naturskønne omgivelser.

Maden er dansk og kombinerer de traditionelle gamle retter med et moderne twist, der resulterer i velanrettede og smagfulde retter.

 

Mad ud af huset

Skovbakken tilbyder både udbringning og afhentning af mad til din næste fest eller middagsselskab. Der er et stort og bredt menukort bestående af forretter, hovedretter, desserter og natmad, buffeter og tapas.

Udvalget af retter spænder bredt med fokus på det traditionelle danske køkken, men tilberedt på en måde, som giver dig en ny smagsoplevelse.

Skovbakken har et minimum på 10 kuverter ved bestilling af mad ud af huset.

 

Hold festen hos Skovbakken

Skovbakken har stor erfaring i afholdelse af selskaber af enhver art. Fra konfirmationsfester til mindehøjtideligheder og familiesammenkomster. Mulighederne er mange – fra brunch til vinarrangementer eller mormormad som tema. Kontakt Restaurant Skovbakken telefonisk eller på mail for at forhøre jer om mulighederne. Personalet hjælper gerne med at sammensætte den perfekte menu for jer.

 

Sommeraftenener på Skovbakken

I løbet af sommeren og efteråret åbner Skovbakken op for a la carte på udvalgte dage. Her vil det være muligt at bestille bord til spisning uanset selskabets størrelse. Menuen er prædefineret og forudgående bordbestilling er nødvendig.

Hold øje med Restaurant Skovbakkens Facebook-side, hvor du kan holde dig opdateret om menu og mulighederne for bordbestilling. Her kan du også finde information om særlige events, som bliver afholdt i de stemningsfulde lokaler.

 

I nærheden af Skovbakken

Restaurant Skovbakken ligger i et lille skovområde kun 100 meter fra byens gågade, Rosensgade. Du er med andre ord ganske tæt på byens livlige bymidte med mange spændende butikker. Også Odder Museum er kun 100 meter væk fra restauranten i lige linje. Vi anbefaler et besøg på museet, hvor du kan blive klogere på byens og områdets historie.

Odder Banegård ligger kun få hundrede meter fra restauranten, så det er let at komme hertil enten med Letbanen eller regionalbus fra byer som Aarhus og Horsens.

På denne side kan du finde inspiration til oplevelser i Odder.