©  Foto:

Restaurant Kwok

Nær banegården og bymidten i Odder ligger denne asiatiske restaurant, som byder på et stort udvalg af kinesiske retter og sushi. Kom og nyd et godt måltid i den indbydende restaurant eller bestil som takeaway.

Asiatiske lækkerier i Odder

Har du lyst til kinesisk eller sushi? Centralt i Odder kan du hver aften besøge denne restaurant med masser af siddepladser både inde og ude. Om du er til en jernfadsret med andesteg, en kinabox, sushi eller du vil dykke ned i den helt store buffet med alt godt fra Asien, så kan du gøre det her.

 

A la carte fristelser

Kwok har en større a la carte menu med diverse wokretter med ris eller nudler. Her er lidt for enhver smag – fra skaldyr til fjerkræ, oksekød og svinekød kombineret med et udvalg af supper og forretter.

Sushi-menuen byder ligeledes på et bredt udvalg. Du kan vælge sammensætte din egen menu med dine favoritter eller vælge en af Kwoks faste menuer med god rabat.

På Kwoks hjemmeside kan du se hele menuen.

 

Prøv buffeten

Hver aften kan du sætte dig til bords og gå ombord i Kwoks buffet bestående af 20 kinesiske retter, sushi, salatbar, dagens suppe, is og kaffe. Her er der med garanti noget for dig til en pris, som er til at betale. All you can eat adgang til buffeten koster 169 kroner.

 

Alle retter som takeaway

Alle retter fra a la carte menuen kan bestilles to go. Ring til 86 54 01 11 eller 27 58 87 57 for at afgive bestilling. I er også velkomne til at kigge ind og hente en kinabox til aftensmaden derhjemme.

 

Åbningstider

Kwok har åbent til aften tirsdag-søndag. Du kan se de nøjagtige aktuelle åbningstider på Kwoks hjemmeside.