©  Foto:

Østjysk Hunting & Outdoor

Alle aktive friluftsmennesker bør unde sig selv et besøg hos dette 5.000 m2 store mekka for jagt og outdoor. Den store butik rummer et kæmpe sortiment fordelt på flere specialiserede afdelinger med erfarent og passioneret personale.

Europas største jagt- og outdoor butik

Står du og mangler nyt udstyr til jagtturen eller vandreferien, så er Østjysk Hunting & Outdoor stedet for dig. Kig omkring i butikken og dets 10 specialiserede afdelinger, hvor udvalget og kvaliteten er helt i top. Mere end 30 fuldtidsansatte medarbejdere med hver deres ekspertise står klar til at rådgive og vejlede dig til det helt rigtige køb.

Østjysk Hunting & Outdoor er et ganske særligt sted, og du er velkommen til at kigge ind, hvis mangler inspiration eller bare er nysgerrig. Butikken ligger i Hedensted, lige ud til Østjyske Motorvej E45, afkørsel 58. Har du kørt på motorvejen, har du helt sikkert lagt mærke til den markante bygning med guldfasanen.

 

Størst i jagt

Kernen i Østjysk Hunting & Outdoor er et større jagtunivers med selvstændige afdelinger med blandt andet rifler, haglvåben og optik. Butikken har egen skydebane, hvor du kan afprøve din egen eller nykøbte riffel.  Butikken har desuden eget bøssemagerværksted, hvor du kan få hjælp til reparation og service af dine rifler og haglvåben. 

 

Bliv klædt på til oplevelser i det fri

Outdoor-afdelingen bugner af udstyr til aktiviteter i det fri. Her kan du finde telte og soveposer til overnatning på naturlejrpladser. Der er også et godt sortiment af brændere, gryder, pander, brændsel, proviant og andet madlavningsudstyr.  Du kan også finde din nye rygsæk, opbevaringsudstyr eller tøj til vandreferien.

En hel afdeling er dedikeret til fodtøj, så her kan du få opdateret de slidte vandresko eller gummistøvler.

 

Menneskets bedste ven skal også forkæles

Østjysk Hunting & Outdoor hundeafdeling rummer alt, hvad hundeejere har brug for. Der findes et stort udvalg af snore, legetøj, transportkassser med mere af høj kvalitet. Derudover er der masser af træningsudstyr og fløjter til når hunden skal med på jagt.

 

Besøg webshoppen

Hvis du ikke lige har mulighed for at kigge forbi butikken i Hedensted, så kan du købe dine varer online på Østjysk Hunting & Outdoor's online webshops for henholdsvis jagt- og outdoor-udstyr. Her har du også mulighed for at kigge nærmere på sortimentet inden du besøger den fysiske butik.

Webshoppen har dag til dag levering og click & collect, så du hurtigt kan modtage eller afhente dine varer inden turen går ud i det fri.

Klik her for at besøge webshoppen for jagtudstyr.

Klik her for at besøge webshoppen for outdoor-udstyr. 

 

Åbningstider

Østjysk Hunting & Outdoor holder åbent mandag-lørdag hver uge. Du kan se de aktuelle åbningstider på deres hjemmeside.