©  Foto:

NOVASOL Odder - Juelsminde

Hos NOVASOL finder du et stort og alsidigt udvalg af sommerhuse i området omkring Odder og Juelsminde. Nyd en afslappende ferie ved østkystens skønne, børnevenlige strande, hvor du aldrig er langt fra Jyllands store oplevelser.

Sommerhusudlejning i Østjylland

Ferie ved den jyske østkyst er noget ganske særligt. Det milde vejr ved de rolige østvendte kyster lokker dig ned til vandet, hvor de flotte badestrande med lavt, roligt vand venter på dig. Ved de mange Blå Flag-strande er der gode faciliteter og høj sikkerhed, og i områdets mange hyggelige lystbådehavne er der maritim stemning og gode spisesteder. Og så er du tæt på Jyllands store attraktioner og spændende byer som Aarhus, Horsens og Vejle.

Har du bestemt dig for at leje et sommerhus langs den jyske østkyst, er der flere dejlige sommerhusområder at vælge imellem. Ved Odderkysten ligger Saksild Strand, en af Danmarks bedste og mest børnevenlige strande. Eller vælg et hus på Juelsmindehalvøen – ved det rolige og smukke As Vig og Pøt Strandby eller måske i områdets største ferieby, Juelsminde, der byder på forrygende havnestemning og spændende aktiviteter.

De mange kystnære huse kommer i forskellige størrelser og med varierende faciliteter, så der er helt sikkert et hus, der matcher dine behov og ønsker. Og du kan være sikker på, at NOVASOL har et stort udvalg i området.

 

Dejlige feriehusophold året rundt

Langt de fleste feriehuse ligger kun et stenkast fra kysten og de gode strande, som indbyder til såvel ren afslapning i solen om sommeren som gode gåture i efterårets friske vinde. Sommerhusene er i dag indrettet til ferieophold året rundt. At leje sommerhus i vinter- samt efterårsferien er nemlig også blevet populært. En forlænget weekend eller en miniferie som afbræk fra hverdagen er også muligt, hvis du trænger til en lille pause fra arbejdet.

 

Besøg det lokale kontor

Fra det lokale kontor i Juelsminde servicerer NOVASOL sommerhusene, modtager feriegæster samt hjælper sommerhusejere med deres udlejning. Medarbejderne på kontoret i Juelsminde har et godt lokalkendskab og vil gerne dele ud af deres tips og ideer til netop jeres ferie i området. Du er altid velkommen til at kontakte dem, både vedrørende spørgsmål til sommerhusene, oplevelser i området, samt hvis du ønsker at udleje dit lokale sommerhus.

 

Nordeuropas største feriehusudlejer

NOVASOL har mange års erfaring i at udleje sommerhuse. Ja, faktisk siden 1968, hvor det hele startede med udlejning af hytter i Norge. I dag udlejer NOVASOL ca. 6.000 ferieboliger i Danmark. De mange ferieboliger fordeler sig i hele landet og findes i alle variationer. Her finder du både de helt klassiske sommerhuse langs kysten, de store moderne feriehuse med mange faciliteter samt hyggelige ferielejligheder. I dag udlejer de feriehuse i flere end 20 lande.

Med så mange års erfaring kan du være sikker på, at NOVASOL ved, hvad de laver. Her er du sikret god service og vejledning, så du finder det helt rigtige hus til din kystferie.

 

Book dit sommerhus

Kig forbi NOVASOLs hjemmeside, hvor det er ganske nemt at få et godt overblik over områdets mange feriehuse. Med en simpel søgning er det let at finde et hus, der er helt perfekt for dig.