©  Foto:

Motion på Storstranden

Juelsminde Motionscenter arrangerer i sommerperioden gratis formiddagstræning på den populære badestrand, Storstranden. Tre gange om ugen kan du deltage i en varieret formiddagstræning uden tilmelding. Du møder bare op.

Gratis træning på stranden

I løbet af sommeren tilbyder Juelsminde Motionscenter dette gratis træningstilbud, som er tilgængeligt for alle – borgere såvel som turister. Hvis du gerne vil bevæge dig, mens du er på ferie, er dette din mulighed for, i fællesskab med andre og med kyndig instruktør fra motionscentret, at få rørt kroppen lidt inden dagens oplevelsesprogram.

Træningsformen varierer, og består af almindelige træningsformer fra Juelsminde Motionscenter. Det kan f.eks. være bodytoning, rygtræning, stræk, yoga og mobilitet. Træningen foregår med en fantastisk udsigt over Kattegat.

 

Alt det praktiske

I 2024 afholdes Motion på Stranden i perioden 14. maj til 5. juli. Du kan deltage to gange om ugen, tirsdag og fredag. Der er tale om formiddagstræning med start klokken 10.30.

Som deltager skal du selv medbringe liggeunderlag eller lignende. Det er desuden en god ide at tage drikkevarer med.

Motion på Storstranden er gratis, og alle kan deltage. Der er ikke tilmelding til arrangementet, da der er god plads til alle.

Hvis der er regn eller strid vind kan træningen blive aflyst. Vi anbefaler derfor, at I tjekker Motion på Strandens Facebook-side før I tager afsted, hvor eventuelle aflysninger offentliggøres.

 

Om Juelsminde Motionscenter

Vil du hellere træne indenfor? Hos Juelsminde Motionscenter vil de hjertens gerne have besøg af byens turister, og det er slet ikke nødvendigt at købe abonnement. urister kan købe adgang til centret for et beskedent beløb. 50 kroner for en dag, 110 kroner for en uge og 160 kroner for 14 dage.

Centret er veludstyret med en stor cardio afdeling og alt i styrke og fri vægt. Der er et godt udvalg af maskiner, cykler, crosstrainers, romaskiner og løbebånd. Her er alt, hvad du skal bruge til både styrketræning og konditionstræning. Juelsminde Motionscenter tilbyder desuden holdtræning med mange interessante træningsformer for enhver smag.

Du kan købe gæsteadgang til Juelsminde Motionscenter på denne side.

Juelsminde Motionscenter er en del af Juelsminde Hallerne, som tilbyder leje af badmintonbaner og squashbaner på timebasis. Det er muligt at låne udstyr til squash i hallen. Du kan booke bane på denne side.

 

Andre oplevelser i Juelsminde

Den skønne havne- og ferieby Juelsminde byder på oplevelser for børn såvel som voksne. Du kan finde inspiration til oplevelser i Juelsminde på denne side.