©  Foto:

Mosters Ishus

Det bliver ikke meget hyggeligere end et besøg hos Mosters Ishus på havnen i Hou. Skulle det være en gammeldags isvaffel med guf? En grillet sandwich? Eller hvad med en iskaffe og et brætspil? 

Lækre is i mange varianter

Isvafler og hygge på havnen. Dét er indbegrebet af dansk sommer. Mosters Ishus serverer virkelig lækre, gammeldags isvafler, og med over 18 forskellige varianter at vælge imellem, er der noget for enhver smag. Vaffel, bæger, guf, softice, toppings – du kommer ikke til at savne noget som helst.

Isbokse to go er et kæmpe hit blandt sejlere og sommerhusgæster.

 

Mere end isvafler

Hos Mosters Ishus elsker de gæster, der bliver hængende. Derfor har de sørget for alt! Underholdningen er i hus med masser af brætspil og havespil til gratis udlån, og sulten stilles med let mad fra det lille køkken. Du kan endda købe brugskunst eller gaver med hjem – for eksempel lækre chokoladeæsker fra Summerbird.

Klassisk kaffe og diverse specialkaffe serveres indenfor eller ude, og der er altid kage på menuen. Loungemøblerne få meter fra kajkanten er desuden helt oplagte til at nyde et køligt glas hvidvin i. Det skulle du prøve. 

 

Fang krabber på havnen

Mosters Ishus er skønt placeret ved den hyggelige Hou Havn. Her kan børnene fange krabber og låne net fra ishuset. Hver dag er der endda en is på højkant til den, der fanger den største krabbe! Det er drønhyggeligt.

Bonus: Hunde er altid velkomne hos Mosters Ishus, og ofte sælger de også en snack til det firbenede pelsdyr.