©  Foto:

Møllegården

På den idylliske ø Alrø i Horsens Fjord kan du kigge ind til lækre måltider til frokost og aften eller en kop eftermiddagskaffe med kage hos denne hyggelige og unikke restaurant. Med sine unikke rammer i en tidligere grisestald er Møllegården oplagt at besøge, når du er på Alrø.

Lækker mad i unikke omgivelser

Midt på Alrø ligger et ganske unikt spisested. Her kan du nyde din frokost eller middag i rustikke rammer i en gammel grisestald. Båsene står som da grisene endnu beboede dem. Dog er grisene erstattet af fint dækkede borde og restaurantgæster. I den rummelige og autentiske restaurant er der en ganske hyggelig atmosfære, og her kan du se frem til forkælelse, hvad end du kommer for et stjerneskud, hjemmebagt kage eller en tre-retters menu.

Hos Møllegården er alle velkomne, og restauranten er velegnet til hele familien.

 

Maden

Maden hos Møllegården er dansk, klassisk og lækker med gode kvalitetsråvarer. Her kan du få velkendte klassikere til både frokost og aften, men tilberedt af dygtige kokke, som kan lave flotte anretninger og give dig smagsoplevelser som du får svært ved at kopiere hjemme i eget køkken.

Menukortet varierer fra sæson til sæson, men du kan altid få Møllegårdens stjerneskud og pariserbøf samt et udvalg af andre frokostretter.

Til aften kan du sammensætte en 1-4-retters menu med forret, hovedret, ost og dessert.

Der er naturligvis også børnemenu med særligt børnevenlige favoritter.

Du kan se det aktuelle menukort på Møllegårdens hjemmeside.

 

Kig ind til eftermiddagshygge

Kombiner øturen med en afslappende stund i restauranten med en god kop kaffe og Møllegårdens hjemmelavede kage. Der er en ny kage på menuen hver dag som alternativ til Møllegårdens populære kringle. Kaffe og kage er på menuen mellem 14 og 16.

 

Åbningstider og bordbestilling

Møllegårdens åbningstider varierer efter årstid. Vær opmærksom på, at restauranten kan være lukket i forbindelse med selskaber. I kalenderen på Møllegårdens hjemmeside kan du se, hvornår restauranten har åbent dag for dag. Her har du også mulighed for at udfylde en formular for at bestille bord – og du er naturligvis også velkommen til at ringe til +45 86552083 med din booking.

 

Om Alrø

Du skal ikke med færgen for at besøge Alrø og Møllegården. Øen er nemlig landfast via en dæmning på nordsiden af Horsens Fjord.

Der er en særlig landlig stemning på Alrø med idylliske, stråtækte bindingsværkshuse. Fra øens sydlige spids sejler en lille cykelfærge, der gør det muligt at besøge Alrø og naboøen Hjarnø på samme dag.

Du kan læse mere om Alrø på denne side.