©  Foto:

Kunst- og Kunsthåndværkermarkedet

Kunst- og Kunsthåndværkermarkedet er en helstøbt event med mulighed for shopping af spændende unika-produkter. Kig forbi de mange boder, hvor dygtige kunstnere sælger deres egne kvalitetsprodukter.  

Stort udvalg af kvalitetsprodukter

Den sidste weekend i juli kan du besøge dette marked i hjertet af Juelsminde. Til markedet er der omkring 30 stande, hvor dygtige og passionerede kunsthåndværkere fremviser og sælger deres egenproducerede unika-produkter. De Kunsthåndværkere, der deltager, designer og producerer selv deres varer/ værker og er udvalgte på grund af deres design, at kvaliteten er i top ,og at priserne retter sig mod et mangfoldigt publikum.

På markedet finder du et bredt udvalg af keramik, glas, tekstil, smykker, garn, strik og beklædning m.m., mens også pileflet, knivmagere og skulpturer er at finde.

 

Nyd den gode stemning

Til markedet er det muligt at nyde et måltid mad eller en kop kaffe i de hyggelige omgivelser i centrum. Du kan også forlænge opholdet ved at deltage i en af de workshops, der arrangeres sammen med markedet. Her kan du få indblik i tilblivelsen af produkterne og måske blive inspireret til at sætte gang i dit eget hobbyprojekt. Der arrangeres også tombola til markedet med mulighed for at vinde de deltagende bodholderes unika-produkter.

 

Ved Pottemagerens have

De mange stande og boder finder du på Juelsgade i centrum af byen. Rammen for begivenheden er i og omkring Pottemageren i Juelsminde, hvor Marie Würtz sælger sin keramik i hendes butik. I tilknytning til butikken ligger en hyggelig have, der er åben for offentligheden. Havens mange blomster, planter og fine udsmykning er en del af oplevelsen og i dagens anledning en del af markedet.

Kunst- og Kunsthåndværkermarkedet arrangeres af foreningen Kunsthåndværkermarked I Juelsminde. På Facebook-siden præsenteres årets deltagere løbende op til begivenheden. 

 

Find flere begivenheder i Kystlandet

I Kystlandet sker der altid noget. Få inspiration til flere events her.