©  Foto:

Kjærs Magasiner

I centrum af Horsens ligger denne skjulte skat af en livsstilsbutik fyldt med spændende retro, vintage, tøj og småmøbler. Butikken fungerer også som galleri med unika-kunst af etablerede samt up-coming kunstnere.

Håndplukket vintage i midtbyen

I Kattesund, som ligger parallelt med gågaden i hjertet af Horsens, driver Ingeborg Kjær en vintageforretning og galleri som bestemt er et besøg værd. Butikkens 100 kvm er sprængfyldt med spændende håndplukkede unika-genstande som du ikke lige finder andre steder. Ingeborg Kjær Hansen er nemlig altid på jagt efter særlige og finurlige genstande med historie og kant som kan pryde ethvert hjem. Det er en oplevelse i sig selv at gå rundt mellem de mange fristende ting i den æstetisk flotte butik, og vi tør godt love, at du får lyst til at komme igen. 

 

Vintage, kunst og brugskunst fra ind- og udland

Hos Kjærs Magasiner finder du et bredt udvalg af helt særlige produkter fra ind- og udland. Butikken byder blandt andet på keramik, smykker, tæpper, tekstiler, marokkansk keramik, nyt og gammelt design, småmøbler, lamper, unikatøj og strik fra både Danmark, Indien og Japan samt selvfølgelig en masse vintage fra Danmark, Sverige, Tyskland og Frankrig.

Kjærs Magasiner fungerer samtidig som et kunstgalleri. Her fremviser og sælger Ingeborg Kjær Hansen sin egen kunst, ligesom skiftende etablerede og nye kunstnere vil have værker udstillet. Butikken samarbejder også med dygtige smykkekunstnere som producerer unika-smykker.  

 

Et smugkig på sortimentet

Kjærs Magasiner’s Instagram profil kan du få et indblik i mange af de lækre, farverige produkter som kan købes i butikken. Da der forhandles særlige unika-genstande kan det ikke garanteres, at de alle stadig er til salg, når du kommer. Til gengæld kan du altid finde nye spændende produkter, da Ingeborg Kjær Hansen altid er på jagt efter nye skatte til sin butik. På Instagram finder du også butikkens aktuelle åbningstider. 

Så kig endelig ind hos Kjærs Magasiner, hvor der altid er kaffe på kanden, et glas vin og tid til en god snak.