Gå til indhold
©  Foto:

Juelsminde Hallernes Aktivitetscenter

Når du trænger til underholdning og motion, så er dette center for spil, leg og fysisk udfoldelse stedet for dig. Her kan du give den gas med boldspil i hallen, dyste i squash eller badminton eller få pulsen op i fitnesscentret.

Regner det i Juelsminde?

Fortvivl ej. Hos Juelsminde Hallerne kan hele familien brænde krudt af og holde formen ved lige i læ for regn og vind. Mulighederne for aktiviteter er talrige – og i løbet af året er der mange spændende events som du kan deltage i.

 

Book en bane

Er du med familien eller vennerne på tur, så har du mulighed for at leje en eller to haller til den store familiedyst eller bare en omgang hyggebold… eller måske hyggefjerbold? Badminton er et skønt spil for alle. Og det bedste af det hele er, at du ikke behøves være medlem af en forening for at reservere en bane i Juelsminde Hallerne.

Du kan også udfordre din bedste ven på squashbanen. Det er ikke et krav, at du har udstyr selv – det kan du låne ved banen.

Du kan booke tid til jeres næste dyst i badminton eller squash på denne side.

 

Fitness for alle – ikke kun for medlemmer

Juelsminde Motionscenter er et moderne center med plads til alle. Det gælder både borgeren med et fast medlemskab til fitnesscenteret og turisten, som ønsker at holde formen ved lige under ferien.

Turister kan købe adgang til centret for et beskedent beløb. 50 kroner for en dag, 110 kroner for en uge og 160 kroner for 14 dage.

Centret er veludstyret med en stor cardio afdeling og alt i styrke og fri vægt. Der er et godt udvalg af maskiner, cykler, crosstrainers, romaskiner og løbebånd. Her er alt, hvad du skal bruge til både styrketræning og konditionstræning.

Juelsminde Motionscenter tilbyder desuden holdtræning med mange interessante træningsformer for enhver smag.

 

Få stillet sulten efter motionen

I Juelsminde Hallernes cafeteria kan få et let måltid mad og få fyldt depoterne op efter træningen. Nyd en burger, en sandwich eller diverse klassiske grillretter inden turen går videre.

Cafeteriet er dog lukket over sommeren. 

#kystlandet: