Gå til indhold
©  Foto:

JAILBREAK

Kom med ind bag fængselsmurene og hør pigtråd til denne festival med heavy metal og hard rock. Her venter en kavalkade af store, etablerede internationale og danske bands, fyldte fadølsanlæg og fed stemning. 

Jyllands største heavy-festival

Den 11.-12. august 2023 omdannes Horsens’ gamle statsfængsel til en slagmark for fede riffs og masser af tråd, når metalfestivalen Jailbreak for anden gang løber af stablen. Programmet byder på velkendte internationale hovednavne og et interessant og varieret udvalg af hårdtslående bands.

Til festivalen er der to scener – en stor scene i fængslets indergård og en mindre indendørs scene. Jailbreak er i sit andet år blevet en 2-dages mini-festival med koncerter fra frokost til midnat, men med mulighed for overnatning på Jailbreak Camping.

 

Program

Når JAILBREAK afholdes 11-12. august 2023, kan du opleve følgende bands:

WITHIN TEMPTATION

SAXON

Mike Tramp

SKAGARACK

TIMECHILD 

Flere artister tilføjes til programmet løbende. Hold dig opdateret på Jailbreaks hjemmeside

 

Nyd festivalstemningen ved Jailbreak Camping

For en fuld festivaloplevelse kan du vælge at overnatte i eget medbragt telt både natten før og efter koncerterne på plænen i ydergården. Du kan også overnatte i egen campingvogn eller autocamper i et separat afsnit.

 

Book din billet

På denne side kan du sikre dig din billet til årets fedeste event på metalscenen. Du kan vælge at købe billet med eller uden overnatning.

#kystlandet: