©  Foto:

Jacobs Vin & Tapas

Er du på udkig efter en hyggelig ramme for social dining og tapas af høj kvalitet? Eller måske bare et godt glas vin med vennerne? Jacobs i hjertet af Horsens byder på spanske lækkerier og Jacobs karakteristiske livretter i varme, indbydende omgivelser.

Indbydende spisested midt i Horsens

Beliggende i en charmerende kælder i Jessensgade centralt i Horsens, ligger denne moderne tapas- og vinbar, som serverer lækker mad og god vin krydret med godt værtskab. Her er kærligheden til de gode råvarer i højsædet, og du kan se frem til nøje udvalgt kvalitet – uanset om du kommer for en alsidig social dining tapas menu til aftensmad eller en hyggelig aften med gode drikkevarer.

Indehaver Jacob Steentoft er en anerkendt reportage-fotograf. De mørke og varme vægge er prydet af en række af hans tankevækkende fotos fra verdens brændpunkter. Restauranten er indrettet med tunge træmøbler, som går fint i hånd med det behagelige kælderrum.

 

Klassisk spansk og klassisk Jacob

Menuen hos Jacobs Vin & Tapas er ikke voldsomt stor, men har til gengæld kun nøje udvalgte retter, som dækker alle tapas elskerens behov. Samtidig har indehaver Jacob Steentoft krydret menukortet med sine egne favoritter, såsom belgiske vafler med ostecreme, parmaskinke og parmesan og briochetoast med trøffelmayo.

Du kan vælge at købe en enkelt ret fra menukortet til dig selv, men det anbefales, at I er to eller flere, som vælger at deles om en af de prædefinerede menuer med 5-7 serveringer. På denne måde kommer I godt rundt om Jacobs køkken og får en helhedsoplevelse med forskelligartede smagsoplevelser.

På menuen er også små retter såsom stegte padron pebre og patatas bravas med tomat/chili og aioli, som egner sig fint som en snack til et godt glas vin eller en fadøl.

 

Byens vinbar

Jacobs er et oplagt valg, når du leder efter den bedste ramme for et koldt glas hvidvin med vennerne, en fadøl eller en drink.  De har et stort udvalg af både vin, øl og spiritus. Personalet står klart til at hjælpe dig med at finde den vin, som perfekt komplimenterer din smag. Fra fad kan du købe den spanske San Miguel øl.

Drinkskortet rummer klassikere som Gin Haas, Aperol Spritz og Espresso Martini samt flere andre interessante og kreative drinks.

Og leder du bare efter en god kop barista kaffe eller en kop varm kakao, så finder du det ligeledes her.

 

Bestil bord

Jacobs Vin & Tapas holder åbent tirsdag-lørdag til aften. Der er åbent til langt ud på aftenen/natten, så du kan sagtens benytte Jacobs som en hyggelig og afslappet bar i de sene aftentimer. Lørdag er det desuden muligt at besøge restauranten til en god gang frokost.  

Du kan se de specifikke åbningstider på hjemmesiden.

Jacobs Vin & Tapas er et intimt spisested med begrænsede siddepladser, så vi anbefaler, at du reserverer bord på forhånd. Følg dette link for at gå til online bordbestilling.