©  Foto:

Hukærgaard B&B

Velkommen til det perfekte udgangspunkt for en naturskøn miniferie i Midt- og Østjylland. Placeret i det naturskønne Bakkelandet, nord for Horsens, er der ikke langt til store naturoplevelser og regionens store byer og attraktioner.

Bed & Breakfast i rolige omgivelser

Ganske fredeligt og idyllisk ligger Hukærgaard i udkanten af landsbyen Østbirk. Her i det kuperede landskab er der en skøn udsigt til landets højeste bakker, Yding Skovhøj og Ejer Bavnehøj. Det venlige værtspar Jørn og Irene driver foruden deres B&B også en stor juletræsplantage på den 15 hektar store grund.

 

Fine lejligheder med gode faciliteter

Hukærgaard B&B råder over tre rummelige og hyggeligt indrettede lejligheder.  

Alle lejligheder har eget badeværelse. Den ene har to soveværelser (en dobbeltseng og to enkeltsenge), en hyggelig stue og eget veludstyret køkken med køle/fryseskab og komfur.

De øvrige lejligheder har et værelse med dobbeltseng og dobbelt-sovesofa. Der er desuden adgang til et fælles køkken med køle/frys, kogeplader og miniovn.

Uanset hvilken lejlighed du vælger, så får du adgang til stedets faciliteter. Der er gratis kaffe & the, wi-fi og stort fladskærms-TV. Der er desuden gode parkeringsmuligheder ved gården og adgang til et stort grønt område med grill-faciliteter og mulighed for udendørs aktiviteter.

Morgenmad kan tilkøbes.

 

Tæt på store oplevelser

Hukærgaard ligger i det skønne naturområde, Bakkelandet, ganske tæt på store naturoplevelser. Kun 6 kilometer derfra ligger Den Genfundne Bro, og den populære vandre/cykelrute Naturstien Horsens-Silkeborg går tæt forbi grunden. Hukærgaard er derfor det oplagte valg af overnatningssted midt på ruten. I området finder du også Gudenåen og mange høje bakker og udsigtspunkter. Bakkelandet er ideel til en lang række friluftsaktiviteter som vandring, cykling, kanosejlads og fiskeri i områdets mange søer.

Fra Østbirk er der kun cirka 20 minutters kørsel til Horsens, 45 til Aarhus og Billund og 30 til Silkeborg. Der er derfor et væld af kulturelle oplevelser og store attraktioner inden for kort køreafstand.

Og det er let at komme til og fra gården – den ligger tæt på Østjyske Motorvej E45.

 

Priser og booking

På hjemmesiden for Hukærgaard Bed & Breakfast kan du se priserne for overnatning. Her har du også mulighed for at booke dit ophold ved at udfylde en formular.