©  Foto:

Hotel Korning Kro

Kom på klassisk kroophold i landsbyen Korning nær Horsens. Nøgleordene for opholdet er komfort og kvalitet. Her kan du kombinere overnatning på dejlige værelser med gastronomisk forkælelse.

OBS: Korning Kro er midlertidigt lukket. 

Tradition og hygge på landet

10 minutters kørsel fra Horsens, finder du den lille landsby Korning, hvor byens kro er det centrale omdrejningspunkt. Hotel Korning Kro tilbyder hyggelige hotelværelser til gode priser. Når du booker et hotelophold, er du altid garanteret afslappende og rolige omgivelser.

Du kan vælge kun at overnatte, eller du kan booke et klassisk kroophold med morgenmad og to-retters menu.

 

De skønne rammer

Hotellet rummer 22 velholdte værelser – alle indrettet med stor respekt for hotellets stil og beliggenheden med en idyllisk landlig stemning. Værelserne er lyse og moderne med eget badeværelse, TV, elkedel m.m. Størstedelen af hotellets værelser har store vinduer med udsigt til skov og marker, direkte udgang til altan eller terrasse. Der tilbydes både ryger, samt ikke-ryger værelser.Der er desuden skrivebord og wi-fi på værelset, så du har mulighed for at arbejde i fred og ro.

Alle værelser er på 24 m2, heraf to specielt indrettede til kørestolsbrugere.

 

Den gode mad

Korning Kros restaurant er kendt vidt og bredt for deres klassiske danske retter. Der sættes en ære i at lave maden fra bunden af friske råvarer. En to-retters menu med masser af forkælelse og service er en oplevelse i sig selv – og en vigtig del af kroopholdet. Med retter som tarteletter, dansk bøf og wienerschnitzel er du sikret god, gammeldags og veltilberedt dansk mad.

 

Tæt på det hele

Korning ligger i kort afstand af Horsens, Vejle, Aarhus, Hedensted, Billund… ja, faktisk alle Østjyllands store attraktioner, dens byliv, golfbaner og shopping-oplevelser. Her er du tæt på og samtidig langt væk, omgivet af marker og naturstier.

 

Booking

Book dit ophold hos Korning Kro via dette link eller ring til hotellet med din forespørgsel.