©  Foto:

Horsens Legeland

Tag ungerne med til en skøn dag for hele familien i byens store legeland. Når først der er betalt entre, kan I gratis prøve alle de sjove spil og aktiviteter lige så meget som I har lyst. Et skønt bud på en dagstur, som vil vække stor glæde blandt børnene. 

Feriens højdepunkt for familiens yngste

Der er lagt op til timevis af sjov og leg og fuld fart over feltet, når I besøger Horsens Legeland. Den store lagerbygning syner måske ikke af meget, når I ankommer i industrikvarteret, men når I træder gennem dørene, åbner sig et Eldorado af farver og vildt sjove legeredskaber. Sæt god tid af – for børnene vil ikke med hjem lige foreløbig. Til gengæld tør vi godt garantere, at de kommer til at sove godt i nat efter at have givet den gas i timevis. 

 

Legeredskaber med wow-faktor

Hvor skal man starte? Der er så meget at lave, at det næsten ikke er til at vælge. Alle de muligheder! Måske skal I starte med at hoppe på en af de mange trampoliner? Eller tage turen ned ad den 6,5 meter høje slide? I kan jo også begynde ved det store klatrestativ og tage en af de to rutsjebaner ned? Eller den kæmpestore oppustelige aktivitetsbane? En tur på boldbanen? Du kan også skyde dine forældre ned med boldkanonen! Hihi! Eller prøve en af de sjove spillemaskiner? En fælles skattejagt for hele familien med QR-koder, hvor I løser opgaver i fællesskab er også en både hyggelig og sjov aktivitet. 

Bare rolig – I skal nok nå det hele! Så længe familiens fuldvoksne væbner sig med tålmodighed. Men det har legelandet selvfølgelig en løsning på. ↓

 

Mens børnene tumler…

… kan mor og far nyde en rolig stund i caféen.  I caféen er der masser af siddepladser og mulighed for at bestille et udvalg af mad. Caféen går meget op i bæredygtighed og bruger nøje udvalgte råvarer, så du er sikret en god oplevelse. I kan sidde ved bordet og bestille mad og drikke via telefonen, og så modtager I ellers en SMS, når maden er klar til jer.

Hvis I hellere vil medbringe egen mad, så må I gerne sidde og nyde den ved bordene.

I de hyggelige omgivelser er der også et roligt ammeområde, hvor det er muligt at trække sig tilbage og slappe af. Her er der en mikroovn til at varme flasker. Der er desuden siddepladser spredt rundt i hele legelandet, så der kan holdes øje med de små. 

 

Bestil enrébilletterne

Gå til Horsens Legelands online booking og sikr jer billetterne til jeres besøg. Legelandet holder åbent torsdag-søndag hele året samt alle dage i skolernes ferier, så sæt kryds i kalenderen til en mindeværdig oplevelse for alle børn og barnlige sjæle.

 

Hip hurra, det' min fødselsdag!

Kan man forestille sig et federe sted at holde en børnefødselsdag? Horsens Legeland byder jer velkommen med et festligt opdækket bord og fri leg for alle. Kontakt legelandet for mere info på +45 40507777 eller info@horsenslegeland.dk.