©  Foto:

Hermans Hule Horsens

I udkanten af Horsens ligger dette legeland, som byder på masser af aktiviteter og spil for børn. Her kan familiens yngste rigtig slå sig løs og lege i timevis til en pris, som er til at betale.

Tag børnene med i hulen

Dine børn vil elske dig, hvis du tager dem med i Hermans Hule. Dette 830 m2 legeland i Højvangskvarteret i Horsens byder nemlig på et væld af redskaber og legetårne, som er designet til børn i alderen 2-10 år. Der er stor variation i redskaberne, hvilket gør, at børnene kan holdes aktive i lang tid. Her er der plads til at børnene trygt og sikkert kan brænde krudt af, men også plads til fordybende og rolig leg.

Centret er udstyret med sofaer og stole i siddearealer hvor forældre kan sidde og slappe af og holde øje med børnene. Der er også en café, hvor der kan købes is, snacks og drikkevarer. I er velkomne til at tage mad med og nyde det i caféen.

 

Prøv de mange legeredskaber

Legelandet har tre store legestativer, hvor børnene kan klatre, rutsje og udforske. Det største af dem, jungleburet, har det med at fange børnenes opmærksomhed med det samme, men der er også et boldbassin, gynger, legehuse, en stor skumtraktor, store legebiler m.m. Ved alle legeredskaber er sikkerheden i højsædet, så du som forælder, ikke skal være utryg ved at lade børnene lege.

Ikke al legetøj behøves være smart og dyrt for at have værdi for børn. Derfor finder du i Hermans Hule også helt almindeligt legetøj som du kan finde i enhver legetøjsbutik. Her finder du for eksempel dukker, LEGO Duplo, BRIO togbane, Soldier Force legetøj, køkkenlegesager, græsslåmaskiner og et værksted med blandet værktøj.

Der er med andre ord noget for enhver smag – drenge og piger samt helt små børn og lidt større børn.

 

Et anderledes legeland

Hos Hermans Hule kan du vælge at betale entré ved døren. I så fald er prisen 100 kroner pr. besøg per barn. Voksne kommer gratis med ind.

Alternativt kan man vælge at melde sig ind i Hermans Hule, hvilket giver ret til ubegrænsede besøg i legelandet. Prisen er 90 kroner per måned pr. barn og 140 for to børn.

Det er med andre ord billigere at få ubegrænset adgang til centret end at besøge stedet en enkelt gang. Uanset hvad tør vi godt love, at du får værdi for pengene, når du besøger Hermans Hule. Det er uden tvivl Danmarks billigste legelandskæde.

Legelandet har parkering lige ved døren og bybus 4 holder hundrede meter derfra.  

 

Hold fødselsdag hos Hermans Hule

Vil I holde den perfekte børnefødselsdag? Så er Hermans Hule et godt bud. Det koster 500 på hverdag og 700 i weekenden at holde fødseldagsfest. Hermans Hule sørger for at dække bordene for jer. Mad og drikke skal I selv have med. Læs mere om børnefødselsdag hos Hermans Hule på denne side.