©  Foto:

Dansk Vandrelaug Horsens

Tag med på skønne vandreture med andre vandreglade ligesindede. Dansk Vandrelaug Horsens arrangerer løbende vandringer i og omkring Horsens - og du er velkommen til at deltage. Det er din mulighed for at få frisk motion og samtidig møde nye mennesker.

Tag med på fælles vandretur

Frisk luft, smuk natur, godt selskab og højt humør er på menuen, når Dansk Vandrelaug Horsens afholder vandreture i lokalområdet. På turene kommer I ud til nogle af regionens skønneste naturområder, og uanset om du er lokal eller gæst kan du opleve noget nyt. Tag familien eller vennerne med – eller kom selv. Her er der nemlig gode muligheder for at møde nye bekendtskaber, og få nogle gode snakke undervejs på turen.  

 

Om vandreturene

Dansk Vandrelaug Horsens afholder mange årlige vandreture. Turene kræver tilmelding på forhånd og vil typisk være rundture på 5-20 kilometer. Sværhedsgraden varierer fra tur til tur, men vil altid fremgå af beskrivelsen af den enkelte tur. Turene vil typisk foregå i områder præget af flot natur, men der arrangeres også særlige tematiserede ture – for eksempel historiske vandringer i samarbejde med museer.

Alle er velkomne på turene – unge såvel som gamle. Det koster 20 kr. at deltage på hverdagsture og 30 kr. på søndage. 

Har du ingen bil? Intet problem. Til hver tur bliver der arrangeret fælleskørsel i private biler fra Forum Horsens. Der tages en beskeden betaling for fælleskørsel, hvis du ønsker at deltage i dette.

 

Hold øje med kalenderen

Dansk Vandrelaug Horsens' hjemmeside kan du holde dig opdateret på kommende ture og se, hvordan du tilmelder dig.  

Turene kan også findes i Kystlandets online kalender.

 

Om Dansk Vandrelaug

Dansk Vandrelaug er Danmarks største organisation for vandrere med omkring 10.000 medlemmer. DVL er inddelt i 21 lokalafdelinger som tilsammen arrangerer omkring 2.800 årlige ture - kyndigt guidet af mere end 600 turledere. Nogle af disse ture er kun tilgængelige for medlemmer, men mange er åbne for tilmelding. Som medlem af Dansk Vandrelaug får du en række fordele. Du kan læse om medlemskab af Dansk Vandrelaug på denne side.