©  Foto:

Campaya

Leder du efter det helt rigtige sommerhus til dit ophold ved den jyske østkyst? Hos Campaya udlejer sommerhusejerne for det halve af markedsprisen. Det giver dig som lejer rigtig gode muligheder for at finde et kvalitetssommerhus på siden til en attraktiv pris. Og dig som ejer mulighed for at beholde flere penge til dig selv!  

Få det ultimative overblik over Kystlandets feriehuse

Campaya er en sommerhussøgemaskine, der samler data fra de forskellige feriehusudlejningsbureauer samt private. Med en simpel og overskuelig søgefunktion er det let for dig at få overblik over udbuddet af sommerhuse samt deres faciliteter. Campaya er en af Danmarks største formidlere af feriehuse, og med et stort udvalg skønne huse på Juelsmindehalvøen og ved Odderkysten, skulle der være mulighed for at finde et, der passer til jeres ønsker og behov. Og så er priserne ikke mindst ganske konkurrencedygtige med markedets laveste priser. 
 
 

De perfekte rammer for kystferien

Både Juelsmindehalvøen og Odderkysten byder på flotte kyststrækninger med gode sandstrande. De mange børnevenlige strande, såsom Saksild Strand og Storstranden i Juelsminde, har blødt sand og lavt, roligt vand. Her er der en høj grad af sikkerhed, så de mindste trygt kan boltre sig i sandet. Og omkring strandene er der gode faciliteter med rig mulighed for at købe en is.
 
Området byder på flere hyggelige havnebyer med gode spisesteder. Samtidig er du ikke langt fra Østjyllands mange attraktioner og større byer som Horsens, Aarhus og Vejle. Herfra er det også nemt at komme til Det Østjyske Øhavs hyggelige øer.
 
 

Book dit sommerhus

På Campayas hjemmeside er det let for dig at booke sommerhuset til din ferie ved kysten. Finder du et interessant hus, kan du klikke på det og få al den information, der er relevant for dig.
 
Du finder et stort udvalg af sommerhuse i den skønne havneby Juelsminde samt ved de smukke og populære bugt As Vig og Saksild Bugt. Du kan også vælge at have base ved Horsens Fjord, Vejle Fjord eller Norsminde Fjord - eller måske en af områdets øer?
 
 
Har du specielle ønsker eller spørgsmål, kan du altid kontakte kundeservice på +45 78 74 62 62 alle ugens syv dage.
 
 

Mange års erfaring

Campaya er en danskejet virksomhed, der har en klar målsætning om at give kunder den bedst mulige service. Der sættes en ære i, at booking skal være så simpelt og trygt som muligt. Campaya scorer kontinuerligt gode anmeldelser på Trustpilot og andre sider – her er der garanti for højt serviceniveau og en overskuelig og tryg bookingproces.