©  Foto:

Brætspilscaféen

Om du er til Ludo eller Dungeons & Dragons, så er du garanteret en hyggelig stund hos Brætspilscaféen. Med et stort og varieret udvalg af både spil, snacks, lette retter og drikkevarer, er der her noget for enhver smag. Let the games begin!

Et paradis for de spilleglade 

Hos Brætspilscaféen får du både traditionel caféhygge og underholdning i ét.

På de stopfyldte reoler finder du over 600 forskellige spil, lige fra Trivial Pursuit, til skak, kortspil, børnevenlige brætspil, til mere komplicerede, strategiske og tidskrævende spiluniverser, der bygger videre på rollespilstraditionerne, der blev gjort ikoniske i 80'erne med spillet Dungeons and Dragons. Prøv også det brandhyggelige Shuffleboard på 4,5 meter og se om du har falkeblikket og følingen til at vinde over din konkurrent.  

Her er plads til alle, både de små og de store, nybegyndere og veteraner, parret, vennegruppen eller hele familien. Dog skal børn under 12 være ledsaget af en voksen. 

Caféen er hyggeligt indrettet med spilleborde med grøn dug, bløde lænestole, større gruppe-borde, og dekoreret med artefakter og kunst fra spil- film- og fantasyuniverset. 

Personalet er passionerede brætspillere, der står klar til at guide gæster både i spilvalg og spilleregler - eller blot til en sludder om lige præcis dit yndlingsspil!Stort udvalg af snacks og specialøl

Hos Brætspilscaféen finder du et stort udvalg af både snacks og lette retter, heriblandt stedets nachos, toast og panini. 

Derudover, kan du få varme drikke, kolde forfriskninger, vin, drinks og fadøl.
OBS: Der er altid studierabat (25%) på varme drikke i hverdage indtil kl. 17.00

Eller prøv en af de sjove og anderledes specialøl/craftbeer fra blandt andet:

 • Amager Bryghus
 • The White Hag
 • Mad Scientist
 • Burning Sky Beer
 • Ølsnedkeren
 • Pressure Drop Brewing
 • Amundsen Brewery 
 • Stormtrooper 
 • og mange, mange flere..

  Sortimentet skiftes løbende ud med nye spændende øl, og i caféens Bottle Shop kan du endda købe øl med hjem til gode priser. Du kan se nyheder og aktuelle tilbud på Bottle Shoppens egen instagramside eller tjekke det aktuelle sortiment ud på Brætspilscaféens øl-oversigt

  Alt i alt, har Brætspilscaféens menu noget for enhver smag. 


Koncept og pris

Hos Brætspilscaféen har du fri adgang til at spille alle spil, og blive i caféen lige så langt tid du lyster, for kun 30 kr. 

Der kan dog være enkelte events med særpris, der kræver reserveringer via mail eller telefon, som for eksempel ølsmagninger, "Bajere & Banko", quiz-aftener, tema-aftener, foredrag og meget andet sjovt.  

Brætspilscaféens facebookside finder du information om kommende begivenheder. Her kan du også læse mere om særpris, reservation mm. 

 

Åbningstider og adgang

Brætspilscaféen har åbent tirsdag-lørdag. På caféens hjemmeside kan du se de aktuelle åbningstider

Det er let at komme til Brætspilscaféen, både på gåben, med offentlig transport og i bil. 

Der er gode gratis parkeringsforhold i området.  


Er du sulten efter flere kulturelle tilbud i Horsens?

Se vores kultur-oversigt - og bliv inspireret til en dag fyldt med oplevelser og indtryk.