©  Foto:

Blomstermarken 8300

I idylliske, landlige rammer ved landsbyen Balle nord for Odder, ligger denne mark med pluk-selv blomster. Her kan du sammensætte din egen buket af sæsonens smukke blomster fra marken eller købe en færdig buket i vejboden.  

Pluk din egen buket direkte fra marken

Det er et smukt og farverigt syn, der møder dig, når du kører på Drammelstrupvej nord for Odder. Her ligger en blomstermark, hvor du kan plukke din egen buket fra tidligt forår til sent efterår. Du finder altid sæsonens smukkeste og mest populære blomster. Afhængig af sæson kan du vælge mere end 25 forskellige sorter, heriblandt georginer, solsikker, gladiolus, pæoner, iris, dahlia og tulipaner.

Det er en oplevelse i sig selv at gå rundt på blomstermarken og udvælge de helt rigtige blomster. Du kan sagtens tage børnene med og nyde en hyggelig stund, mens I beundrer farverne, duftene og det øvrige liv i en blomstermark.

 

Vælg en færdig buket

Ud til vejen ligger en vejbod, hvor du kan finde et udvalg af færdige buketter lavet af blomsterne fra marken. Hver dag sammensætter indehaver Bodil Vestergaard friske buketter som du hurtigt og let kan hente via selvbetjening fra boden.

 

Køb græskar til halloween

På marken gror der græskar, og om efteråret kan du kigge forbi blomstermarken og købe dit eget græskar til udskæring. Der er en særlig charme ved at køre ud til marken og vælge græskar lige der, hvor græskarret er groet. Så tag børnene med til blomstermarken og gør det til en del af jeres faste halloween-tradition.  

 

Sådan fungerer det

Ved blomstermarken er der selvbetjening, og der er åbent fra solopgang til solnedgang hver dag. Der er mulighed for parkering på græs lige ved marken – parkering er anvist tydeligt på stedet. I skal ikke medbringe kniv, saks eller lignende - det er tilgængeligt ved marken. I har fri adgang til blomstermarken og er velkomne til at gå en tur og nyde de flotte farver. Der er bord/bænkesæt, hvor I kan sidde og nyde solen, og I må også gerne klappe hestene ved markvejen. Undlad dog venligst at fodre dem.

Betaling foregår via MobilePay eller kontant i pengekassen ved vejboden. Priser, nummer til betaling m.m. kan ses på stedet.

 

Følg Blomstermarken 8300 på Facebook

Hold øje med Blomstermarken 8300's Facebook-side, hvor du kan holde dig opdateret om kommende events, nyheder og blomster, der er i sæson netop nu.