Gå til indhold
Kystnære greens i Juelsminde Golfklub - en del af Destination Kystlandet

Tee up og få en fed golfdag i Juelsminde

Foto: Juelsminde Golfklub

Juelsminde forbindes ofte med sejlads og ægte sejlerstemning. Men det er faktisk også et oplagt mål for en genial golfdag med greens med havudsigt samt skønne butikker og spisesteder så tæt på havet og havnen, at du næsten kan høre bølgeskvulpet, mens du slår ud, shopper eller spiser.

Golf er en sport med direkte kurs mod green, skønne naturoplevelser, sund konkurrence og socialt samvær med klubben, kammeraterne, holdet, familien eller din bedre halvdel.

Tag en dag ud af kalenderen og sving køllerne på den skønne bane i Juelsminde, og fortsæt runden med lækker mad og shopping i det skønne havnemiljø i Juelsminde by.

Slå ud med havudsigt

Juelsminde Golfklub har en fantastisk bane, hvor landskabs- og naturoplevelse blandes med nogle varierende, sjove og udfordrende golfhuller. 

Her finder du både lange huller med brede fairways og wow-faktor og kortere, mere teknisk krævende huller, hvor du kan udfordre dit sving.

Glæd dig også til den helt unikke udsigt fra hul 2, som har det mest fantastiske vue over Juelsminde Bugt og Juelsminde Marina, som får selv den mest travle golfspiller til at stoppe op og nyde den betagende udsigt.

Alle med et DGU-kort er velkomne. Læs mere om greenfee og golfcaféen.

 

 

Fortsæt runden i Juelsminde by

Når golfrunden er slut, kan du fortsætte det gode selskab på den hyggelige havnefront i Juelsminde by.

Her vil du opleve en helt særlig havnestemning med vuggende master og klirrende glas og bestik fra de glade, spisende gæster hele vejen rundt om den hyggelige marina.

Der er gratis parkering i Juelsminde. Sæt fx bilen på p-pladsen ved Rousthøjs Allé/Odelsgade eller på gaden Havnen.

Nyd den særlige havnestemning

Havnen i Juelsminde er fyldt med hyggelige restauranter og caféer, hvor golfspillere, sejlere og andre livsnydere mødes over et køligt glas hvidvin, en kold fadøl, friskfanget fisk eller andet lækkert.

Bevæger du dig hen mod den gamle færgehavn, kan du nyde ærlig, lækker mad på Restaurant Møllers og Restaurant På Havnen. Og på Færgegårdsbakke lidt længere oppe i byen, finder du altid spændende retter på menukortet på Restaurant FærgegårdenHotel Juelsminde Strand.

Shop til lyden af bølgernes skvulp

Fortsæt turen med lidt shopping og gå rundt i byens hyggelige gader og stræder. I Juelsminde ligger byens butikker samlet omkring marinaen og byens "strøg", Havnegade, som udgår herfra.

Nåede du ikke det hele...?

Så tag en overnatning og udvid dit besøg med mere golf og flere oplevelser.

#kystlandet: