Gå til indhold
©  Foto:

Wall of Sound

2 dage om året omdannes den grønne park foran FÆNGSLET til en festivalplads – med flere scener, lækre madboder, spændende oplevelser og intime hyggekroge under Horsens' helt egen musikfestival Wall of Sound.

Store danske navne på programmet

Oplev nogle af de største danske navne og et aktuelt udvalg af fantastiske musikalske acts. Er du til en anderledes oplevelse, så kan du også afprøve fænomenet Silent Disco, hvor de deltagende får udleveret høretelefoner og herefter, hver især, danser til forskellige beats spillet af live DJ’s. 

 

Farverige indslag og urbane happenings

Udover musikken byder Wall of Sound på et væld af andre kunst- og kulturoplevelser, spredt udover festivalpladsen og gemt i hyggekroge indimellem fængselshavens store, gamle træer. Du kan forvente alt fra brætspil til bodypaint.

 

Festival for de mindste 

Tag gerne børnene med på Wall of Sound, da der vil være musik og aktiviteter målrettet det yngste publikum begge eftermiddage. Der er gratis armbånd til børn til og med 12 år, ledsaget af voksne.

 

Kulinariske oplevelser under træerne

Hvad enten du er til pomfritter og fadøl eller gourmet og cocktails, så har Wall of Sound det hele! De mange streetfood-boder, øl- og drinkstelte, kaffebarer og snacks-vogne er nøje udvalgt efter kvalitet, fokus på bæredygtighed og selvfølgelig det brede udvalg. Her vil være noget for enhver smag.

 

Yderligere information

Følg Wall of Sound på facebook for at få de seneste nyheder.

Find information om festivalen og køb din billet på wallofsound.dk