©  Foto:

Værdicentralen Odder

Gør et fund i dette genbrugsparadis i Odder, hvor du kan finde alt fra pynteting til elektronik og byggematerialer. I butikken sælges gode sager fra byens genbrugsplads som ellers ville blive sendt til andre behandlingsanlæg eller brændt. Kom og giv nyt liv til de overraskende gode sager, som folk smider ud.  

Fremtidens genbrugsbutik

Med sloganet ’Genbrug, genbrug og atter genbrug’ drives denne butik i Odder af Renosyd, det lokale affaldsselskab. Værdicentralen Odder sælger varer, som er blevet indleveret på den lokale genbrugsplads. Formålet med butikken er at genbruge så meget som muligt af det indleverede og dermed undgå ressourcekrævende behandling til genanvendelse eller i sidste ende at skulle knuse og brænde materialerne. 

Hver dag afleveres tonsvis af materialer, der sagtens kan få stor værdi for andre. Derfor kan du som kunde dagligt se frem til hundredvis af nye varer på hylderne, der sælges til en meget fordelagtig pris.

 

Fra designervarer til byggematerialer

Den 550 m2 store butik ligger i den nordlige udkant af Odder by, i direkte forlængelse af genbrugspladsen. Her kan du kigge dig omkring i et bredt udvalg af varer. Genbrugspladsen har et samarbejde med de øvrige genbrugsbutikker i området om at få genbrugt så meget som muligt. Altså kan du også donere ting til genbrug hos andre lokale genbrugsinitiativer på Renosyds genbrugsplads.

Du kan finde byggematerialer såsom brædder, fliser og rør, stort og småt elektronik, brugskunst, møbler og meget andet i Værdicentralen.

Der er stor rotation af varer i butikken, så sørg for at kigge forbi jævnligt, og giv nyt liv til det kasserede guld fra gemmerne.

 

Vær obs på åbningstiderne

Butikken holder åbent tre gange om ugen i et begrænset tidsrum. Så sæt kryds i kalenderen tirsdag, torsdag eller lørdag og gå på jagt blandt alle nyhederne på hylderne. Du kan se åbningstiderne på Værdicentralens hjemmeside

 

Følg Værdicentralen Odder på sociale medier

Hold øje med Værdicentralens Facebook og Instagram, hvor du kan se nyheder, nye skatte fra genbrugspladsen og kommende begivenheder.