Gå til indhold
©  Foto:

Unwrapping Horsens

Centralt i Horsens kan du besøge denne lille købmandsbutik, hvor du kan købe et udvalg af lokale, økologiske og bæredygtige produkter. Men du skal have dine egne beholdere med – butikken er nemlig emballagefri – for miljøets skyld.

Indkøb uden indpakning

Vil du gøre en forskel når du handler ind? Unwrapping Horsens er indkøb med holdning. Denne lille butik i centrum af Horsens er skabt med et ønske om at have en positiv indvirkning på miljø, sundhed og vores allesammens fremtid.

Produkterne i butikken er ofte håndplukket ved lokale producenter, hvorved der spares transport. Alle produkter er desuden økologiske og ikke mindst emballagefri. Dvs. at du selv skal medbringe bøtter, poser, flasker eller lignende afhængig af, hvad du ønsker at købe. Derved sparer du miljøet for produktionen af unødvendig plastik, som alligevel bare ender i skraldespanden. Sørg derfor for at veje beholderen i butikken inden du fylder den op med butikkens kvalitetsprodukter.

 

Hvad kan du købe i butikken?

Hos Unwrapping Horsens kan du købe et udvalg af blandt andet tørret mad som bønner, pasta, ris, kikærter, quinoa samt eddike, madolier, krydderier, chokolade, slik, te, kaffe m.m.

Du kan se et udvalg af Unwrappings faste sortiment på deres hjemmeside.

Foruden madvarer, vil det også være muligt at købe en række andre produkter, som er skabt med omtanke. Du kan f.eks. finde kosmetik, plastikfri køkkenredskaber og upcyclede viskestykker. Udvalget af varer i butikken vil løbende udvides og fornyes, så sørg for at kigge forbi jævnligt.

 

Åbningstider

Unwrapping Horsens har åbent mandag-lørdag hver uge. Du kan se de nøjagtige aktuelle åbningstider på Instagram og Facebook. Sørg for at følge Unwrapping på de sociale medier, da du her kan holde dig opdateret om nyheder i butikken.

 

Om Unwrapping Horsens

Kvinden bag Unwrapping Horsens er Daniela, som oprindelig er fra Slovakiet, uddannet sig i Tjekkiet, men været bosat i Danmark i en årrække. Ideen om at starte butikken opstod da Daniela som ung gymnasiestuderende opdagede, at vores måde at leve på ikke er bæredygtig, og at vi langsomt er på vej mod en katastrofe. Hendes universitetsstudier havde derfor fokus på miljøspørgsmålene, og denne viden og passion tager hun med sig ind i Unwrapping.

I butikken kan du også være heldig at møde Julie Marie, som er Danielas højre hånd. Hun har den samme passion for vores miljø og bæredygtighed som Daniela. De står begge klar til en snak og kyndig vejledning, når du besøger butikken.

#kystlandet: