Gå til indhold
©  Foto:

UKÆNT

Kig ind i denne kreative butik UKÆNT nær centrum af Horsens. Hos UKÆNT er der åbne værksteder, hvor du kan følge med i tilblivelsen af kunsten eller smøge ærmerne op i KREA værkstedet og lære selv at lave stearinlys, papirblomster etc. Gå også på udkig i det spændende udvalg af brugskunst og design på hylderne, som primært bliver lavet in-house samt af lokale kunstnere.

Kreativt samlingssted og butik

UKÆNT er en farverig butik fyldt med kunsthåndværk, kreativ energi og glæden ved at skabe. Under navnet UKÆNT samarbejder Maria, fra det veganske tøjmærke flirtshirt.dk, og den nordiske trendsetter inden for stearinlys, AHNE®. Butikken er fyldt med unikke kreationer, kunst og andre lokale/danske designeres værker, alt sammen kategoriseret som farverige unikke håndværk til dig og dit hjem.

Ved siden af butikken ligger KREA-værkstedet, et hyggeligt langbord, hvor du kan droppe ind eller reservere en plads for at skabe dine egne kreationer. Det er nemt i praksis - du kommer ind og vælger fra vores 8+ forskellige kreative bokse og får materialer, vejledninger og skabeloner til det valgte projekt. Maria er altid klar til at hjælpe, give inspiration og servere den bedste kop kakao, kaffe og mere.

 

Åbningstider

UKÆNT er åben torsdag-fredag fra kl. 13.00-17.00 og lørdag-søndag mellem kl. 11:00-15:00. Der kan være specielle åbningstider i ferier, så hold øje med Facebook eller hjemmesiden.

 

Krea workshops året rundt

UKÆNT har en kalender, som bugner af kreative workshops for både voksne og børn. Så kom med og lav dine egne lys, brugskunst, smykker og meget mere. Udvalget af workshops spænder bredt, og der vil også være gæsteworkshops, som afholdes af andre dygtige, kreative sjæle i butikken.

Du kan få overblik over kommende workshops på UKÆNT’s Facebook side.

 

Om AHNE®

Michela Kiilerich er kvinden bag AHNE®, som producerer farverige levende lys. Hos UKÆNT har hun både produktion, showroom og butik, og der er altid et udvalg af unikke, farverige lys på hylderne. Lysene bliver dyppet i smeltet, farvet voks, så de får hvert deres unikke touch.

Du har desuden mulighed for at komme ind i butikken fra gaden og lave dit helt eget lys i lige præcis de farver som du foretrækker.

 

Om Flirt

Flirt producerer håndtrykt tøj og totebags. Alt tøj produceres med omtanke – det er således både økologisk, vegansk og skabt med bæredygtighed for øje. Både unisex tøj og tasker har et simpelt minimalistisk udtryk med et håndtrykt motiv, som både er humoristisk og skarpt.

Kig ind i butikken og se de seneste motiver. 

 

En del af Kystlandets Art Map

UKÆNT er en af mange interessante lokale kunstoplevelser. På denne side kan du hente kortet og få inspiration til gallerier, kunsthåndværkere og workshops i området

#kystlandet: