Gå til indhold
©  Foto:

Tunø Kunst Kultur

Hvert år arrangeres der en række events på Tunø som du har mulighed for at deltage i. Kulturelle begivenheder lige fra kunstudstillinger og foredrag og koncerter er med til at skabe liv i den lille ø for beboere og gæster.

Liv og glade dage på Tunø

Tunø Kunst Kultur er en forening, der arbejder på at skabe kendskab til det kreative Tunø, og de mange kunstnere, der lever på øen. De søger at udvikle kunst, kunsthåndværk og kreativ kultur samt folkeoplysning og afholdelse af offentligt tilgængelige arrangementer, som er med til at skabe liv og aktivitet på ferieøen.

 

Arrangementer for enhver smag

Tunø Kunst Kulturs begivenheder spænder bredt og kan være alt fra mindre kunstudstillinger til folkelige musikalske indslag for både børn og voksne. De fleste af arrangementerne er gratis og offentligt tilgængelige i sommerhalvåret, hvor der er masser af liv i Tunøs gader.

 

Arrangementer i 2022

I løbet af sommerperioden kan du opleve følgende events på Tunø:

26.-29. maj: Kunstudstilling af Erik Lindberg. Maleren af Verden – som Erik Lindberg kalder sig – er tilbage på Tunø Kr. Himmelfart i dagene den 26. til 29. maj, hvor han vil udstille, male og fortælle om sine arbejder. Det foregår i Tunø skoles gymnastiksal, og der er gratis adgang for alle.

Åbningstiderne er kl 10.30 til 15. Lørdag den 28. kl 13.30 holder han et miniforedrag om sine tanker og ideer med malerierne, og publikum har mulighed for at stille spørgsmål og – som han selv formulerer det – få indblik i selve opbygningen af ”matematik i streg og farver”.

3.-8. juli: Drop-in kunstworkshop ved Peder Nors: Kunstneren Peder Nors indbyder igen i år til drop-in workshop for børn og voksne i Vandtanken ved Tunø Kirke i tidsrummet kl 13 til 16.

6. juli: Billy Bobs Boogie Band: Der er livemusik og feststemning i Essex-teltet ved havnen, når Billy Bobs Boogie Band giver den gas.

20. juli: Fællessang på havnen med ”De tre fra Tunø”.

26. juli: Tine Mynster og Auto Otto: Underholdning for de yngste på Tunø Skole.

 

Dejlige Tunø

Der er en helt særlig stemning på den bilfri ø i Kattegat, hvor ro, idyl og lokal charme sætter scenen for en af Danmarks skønneste øer. Nyd en stille stund ved et af øens spisesteder, kig ind i galleriet og gå en tur i den lille landsby. I kan også gå den 8 kilometer lange tur rundt om øen med et skattekort i hånden, og få en medalje, hvis I svarer rigtigt på spørgsmålene.

Læs meget mere om oplevelser på Tunø på denne side.

Eller følg dette link og find flere kulturelle events i Kystlandet.

#kystlandet: