Gå til indhold
©  Foto:

Trekanten Saksild Strand

Spis gourmetpizza og is næsten lige ved strandkanten. På Saksild Strand står tiden stille, mens du nyder det bløde sand mellem tæerne – og lige rundt om hjørnet summer det af liv og dufter af sydens sol.

Eksklusiv pizza og god stemning

Dette skønne ishus og pizzeria ligger lige ned til Saksild Strand og har fokus på god kvalitet. Her kan du bl.a. købe gammeldags vafler med guf og flødebolle og lækre hjemmelavede pizzaer. Is og god mad sætter en lækker prik over i’et på din strandtur.

Turen til familievenlige Saksild Strand er ikke fuldendt, før du har besøgt det skønneste spisested. Kvalitetsbevidst pizza med autentiske italienske råvarer – her er god mad for selv de kræsne ganer! Trekanten Saksild strand går ikke på kompromis med hverken fyld eller dej. De laver selv bundene, som hviler i fem dage for den helt optimale, sprøde skorpe. Pancettaen importeres selvfølgelig fra Italien. Foruden de lækre pizzaer, kan du også sætte tænderne i frisksmurte sandwiches og fristende tapas.

 

Også for børn og hunde

På menukortet hører selvfølgelig også pommes frites, ketchup og alt det andet, som børnene elsker. Så du kan roligt tage hele familien med, eller hente maden hjem til sommerhuset. Hunde er velkommen, og huset er fuldt forberedt på gangbesværede gæster. Alle er velkomne her!

 

Terrasse og strandliv

Du kan nyde maden på pizzeriaets store terrasse, mens børnene kan more sig på legepladsen eller finde nye legekammerater. Det er ægte feriestemning!

 

Takeaway, naturligvis

Kan du få takeaway? Ja, selvfølgelig. I ferieperioder strømmer sultne gæster til Trekanten Saksild Strand – så husk at bestille på forhånd.

 

En af Danmarks mest børnevenlige strande

Skønne Saksild Strand byder på nogle af de bedste forhold til badning ved den jyske østkyst. Det lave, rolige vand, det fine sand og de sjove aktiviteter gør samtidig stranden oplagt til børnefamilier og andre, der ønsker en god dag på stranden. 

#kystlandet: