Gå til indhold
©  Foto:

Spektrum Odder Svømmehal

I Odders centrum for motion og sport ligger denne svømmehal med gode faciliteter. Her er der plads til både leg, motion, og forkælelse. Tag familien med og giv den gas i de fire bassiner eller kom til en aften fyldt med velvære. 

Svømning for alle

Spektrum Odder Svømmehal har gode rammer uanset hvem du er, hvilke interesser du har og hvem du er sammen med. Her er god plads til at leg og motionssvømning kan foregå uforstyrret af hinanden. Faciliteterne er gode, og der mangler absolut ikke noget. Kig ind til vandpjask og hygge til priser, som er til at betale.

 

Lege- og motionsområdet

Skal du svømme baner eller er du mest til leg og sjov i vandet? I lege- og motionsområdet finder du to næsten identiske bassiner forbeholdt de to aktiviteter.

I legebassinet kan du kan bade, springe fra 1- og 3-meter vippen eller køre ned af den store vandrutsjebane. Der er også forskellige legeredskaber, bolde og flydegenstande, som du frit kan benytte.

Motionsbassinet er med en længde på 25 meter og en vanddybde på 2 meter velegnet til banesvømning.

 

Varmtvandsområde

I varmtvandsområdet finder du to bassiner, hvor den ene især er for familier og voksne og det andet til babyer og småbørn. Vandet er 34 grader og luften 36 grader.

Her er faciliteter, så de helt små kan klædes af og på direkte ved vandet i de lune omgivelser. Her er en lille rutsjebane og forskellige legeredskaber for de helt små og lidt større børn.

 

Wellness for voksne

Tag i svømmehallen til en aften fyldt med velvære. Hver tirsdag og torsdag aften fra 18-22 tilbydes der wellness med sauna-gus, café-hygge, levende lys, stille musik, svømning og massagedysser. Om torsdagen er aktivitetsniveauet typisk lidt højere, hvor du kan være med til eksempelvis aquafitmats eller andre aktiviteter. Wellness-aftenerne er kun åbent for voksne (+16 år). 

 

Leg for store og små

Spring ud fra vippen (1 eller 3 meter), glid ned ad rutsjebanen eller tuml rundt på legeredskaber som den kæmpe oppustelige hund. Hver onsdag aften fra 18-22 er der lagt op til sjov og leg i svømmehallen for alle.

 

Åbningstider

I skolerners ferier (Sommerferie (uge 27-32), efterårsferie (uge 42) og vinterferie (uge 7)) samt helligdage har Spektrum Odder svømmehal åbent mandag-fredag 10-16.

På Spektrum Odders hjemmeside kan du se de aktuelle åbningstider.

 

Om Spektrum Odder

Spektrum Odder er byens centrum for sport og fysisk aktivitet. De har rammerne og faciliteterne til at huse et væld af forskellige arrangementer. Spektrum Odder rummer foruden svømmehallen et stadionanlæg med ni fodboldbaner, tre idrætshaller, baner til tennis, rugby, basket, atletik og skaterampe, en café og selskabslokaler.

Nogle af faciliteterne, såsom skaterampe og basketbane, kan frit benyttes, mens andre kræver booking og betaling.

#kystlandet: