Gå til indhold
©  Foto:

Sondrup B&B

Idyllisk og hyggelig bed and breakfast beliggende i skovklædte omgivelser i Sondrup Bakker. Her kan du koble af i skovens dybe stille ro og beskue det flotte keramik i keramikerens værksted. 

OBS: Sondrup B&B er vinterlukket. 

Charmerende overnatningsmulighed i fredelige omgivelser

I det smukke naturområde Sondrup Bakker ligger Karoline Illums bindingsværkshus, omringet af skov og bæk, lige ud til den skønneste eng. Her ånder alt fred og idyl, og det rige dyreliv venter lige uden for døren.

I husets anneks er der indrettet bed & breakfast med to skønne værelser. Til værelserne er der et stort og veludstyret fælleskøkken, fælles badefaciliteter og et fint, lyst orangeri. Til annekset er der også en stor have med legehus, rutchebane og bålplads til fri afbenyttelse samt en lille terrasse med grill i forbindelse med orangeriet.

I orangeriet kan du nyde dagens første måltid, tilberedt med omhu af værten. Der benyttes primært økologiske varer fra lokalområdet. Start dagen med hjemmebagt brød, kaffe, the, juice, marmelade fra lokale bær og ost fra Øko Ged & Grønt.

 

Besøg keramikerens værksted

Indehaveren af Sondrup B&B, Karoline Illum, er keramiker, og i en lille stråtækt skovhytte på grunden, har hun sit værksted. Når du overnatter hos Sondrup B&B er du velkommen til at kigge ind i værkstedet og se hende i aktion, når kopper, tallerkener m.m. bliver til.

 

Den skønne natur

Sondrup B&B ligger fredeligt og naturskønt i den kuperede natur nord for Horsens Fjord. Huset er et glimrende udgangspunkt for vandreture i området. Gå en tur på den skiltede rute i Sondrup Plantage, som er blandt de smukkeste skovområder i Østjylland. Besøg også Trustrup Udsigtshøje, der har en fremragende udsigt over fjorden. Og tag turen ned til Sondrup Strand til en dukkert fra badebroen. Det hele ligger inden for kort gåafstand. Og dæmningen til øen Alrø ligger også inden for overskuelig afstand.

Sondrup B&B ligger tæt på den nye vandrerute Fjordminoen/Horsens Fjord stien og er en oplagt rast på turen rundt om fjorden.

Området er desuden præget af flere større herregårde og spændende gårdbutikker.

 

Priser og booking

Se pris for leje annekset på Sondrup B&B’s hjemmeside.

Book annekset ved at kontakte værten pr. telefon eller mail.

 

#kystlandet: