Gå til indhold
©  Foto:

Ristorante Venezia

Oplev et lille stykke af Italien hos Horsens’ ældste italienske restaurant. Den brede menu byder på klassiske italienske retter, pizza, pasta og lækre kødretter som du kan nyde med dine nærmeste i den hyggelige og varme restaurant.

Italiensk for begyndere og øvede

I centrum af Horsens ligger denne hyggelige, gamle restaurant, som serverer italienske retter krydret med autentisk italiensk stemning. I de hyggelige lokaler kan du kigge ind til en stenovnsbagt pizza eller en klassisk pastaret med et godt glas rødvin til. Menuen byder også på lækre kød- og fiskeretter samt saftige steaks.

Stemningen i restauranten er afslappet, og der er god plads til både børnefamilier og den romantiske middag. Restauranten har en børnemenu med børnevenlige italienske favoritter.

 

Spændende menuer

Med et godt udvalg af italienske forretter og desserter er det let for dig at sammensætte en tre-retters menu efter egen smag. Venezia har desuden flere sammensatte menuer. Prøv eksempelvis Venezia’s bud på en 4-retters med røget ørred, jomfruhummer, oksemørbrad og appelsinkage. Eller prøv bøf & ripasso eller bøf og amarone-menuen, hvor lækre steaks akkompagneres af en halv flaske god italiensk rødvin.

Du kan se hele menuen her.

 

Også som takeaway

Du er velkommen til at afhente mad fra Venezia og nyde den hjemme i sofaen eller på hotelværelset. Hele menuen kan bestilles som takeaway.

 

Bestil bord

For en god ordens skyld anbefaler vi, at du bestiller på forhånd. Ring til Ristorante Venezia på +45 75 60 18 11 og bestil bord til en dejlig aften med lækker mad.

 

Glutenfrit alternativ

Alle pizzaer og pastaretter kan fås i en glutenfri variant. God italiensk mad skal kunne nydes af alle.

#kystlandet: