Gå til indhold
©  Foto:

Restauranten hos Malling Kro

Hvis du leder efter et hyggeligt og stemningsfyldt spisested, der kan levere et godt måltid mad lavet af de bedste lokale råvarer, så er denne charmerende landsbykro stedet for dig. Med 150 års erfaring i at forkæle smagsløgene er du i sikre hænder, når du skal nyde en hyggelig stund med gastronomi på højt niveau.

Kulinarisk forkælelse på landet

I landsbyen Malling mellem Odder og Aarhus er byens hjerte den flotte gamle kro fra 1800-tallet. Kroens restaurant er åben til både frokost og aften og serverer lækre, velkendte retter med lokale kvalitetsråvarer i fokus. Malling Kro ønsker at skabe stærke helhedsoplevelser med gæsten i centrum. Hygge og nærvær er nøglekomponenterne sammen med de simple og velsmagende kulinariske kompositioner.

På kroens hjemmeside kan du se deres aktuelle menukort.

 

De hyggelige og historiske rammer

Du finder Malling i centrum af den hyggelige landsby Malling ved Stationspladsen, hvorfra Letbanen forbinder kroen med Aarhus og Odder. Den gamle bygning fra 1884 emmer af historie – her er utallige sultne munde blevet mættet gennem tiden.

Den nyrenoverede restaurant er lys og indbydende med et moderne nordisk look. Er vejret til det, kan du også vælge at nyde dit måltid i den charmerende gårdhave eller på terrassen ud til Stationspladsen.

Hvis du ønsker at blive lidt længere, så kan du booke et ophold og overnatte i et af kroens 8 hyggelige værelser. Med et ophold hos Malling Kro får du 3-5-retters menu i restauranten, morgenmad og andre lækre fristelser.

 

Take away og private dining

Malling Kro tilbyder takeaway, hvor menuen hver uge består af en hovedret og en dessert. Du kan se den aktuelle menu på hjemmesiden.

Ville det ikke være lækkert, hvis du kunne få kokkene til at komme hjem til dig og lave maden? Den mulighed har du faktisk hos Malling Kro, der gerne stiller op med kokke, mad og udstyr – det eneste du skal stille til rådighed er køkkenet. Her kan du læse mere om private dining.

 

Et af landets bedste vinkort

Malling Kro er en oplevelse for alle vinelskere. Kroens omfattende vinkort rummer mange af verdens bedste vine, og i 2016/17 fik kroen tildelt prisen ’Årets Vinkort’ af White Guide.

I kroens nyetablerede vinkælder har du mulighed for at nyde din vin i helt unikke omgivelser.

 

Book dit bord

Følg dette link for online bordbestilling.

#kystlandet: