Gå til indhold
©  Foto:

Restaurant Møhr

I Latinerkvarteret i Horsens ligger denne skønne restaurant, der byder på spændende, kreative og smagfulde menuer. Sæt dig til rette i de hyggelige rammer og lad dig forkæle med store madoplevelser.

Velkommen til Møhr

Restaurant Møhr er et moderne spisested i hjertet af Horsens, hvor kokkene elsker at udfordre sig selv og udforske nye smage. Her kan du se frem til spændende og varierede smagsoplevelser som kernen i en hyggelig aften i smukke, spændende og afslappende rammer.

Møhr byder på stor alsidighed, og menukortet rummer a la carte retter for enhver smag. Nyd en skøn aften med en lækker tre-tretters-menu eller kig ind til dagens fisk eller kød. Der er noget nyt på menuen hver dag - uanset om du er til alt godt fra havet eller store steaks.

Du kan også nyde den populære roast ad libitum med steak fries og bearnaise til overkommelige priser.

 

Smagen af Møhr

Restaurant Møhr er verdenskendte i Horsens for deres Smagen af Møhr tasting menu. Her kan du opleve alt det bedste som Møhr har at byde på fordelt på seks retter og fem snacks. Smagen af Møhr er en helhedsoplevelse og en helaftensoplevelse, hvor kokkene udfordrer sig selv og du får en madoplevelse du sent vil glemme.

 

Til god mad hører god vin

Hos Møhr elsker de vin! Her byder de på en omfangsrig vinmenu, og den dygtige sommelier står klar til at rådgive dig til det helt rigtige valg til maden. Til Smagen af Møhr kan du købe en særligt sammensat vinmenu, som komplimenterer maden perfekt.

Du er også velkommen til at kigge forbi Møhr til en ren vinoplevelse. En hel etage er dedikeret til vin – den stemningsfulde vinkælder.  Vinkælderen byder på mousserende vine, hvidvin, rosevin, portvin, dessertvin og mere end 50 forskellige rødvine.

 

Bestil bord

Book dit bord nu – så er du sikker på, at der er plads til dig på Restaurant Møhr. Følg dette link for at gå til online bordreservation.

 

Eftermiddagsforkælelse

Hver eftermiddag tager konditoren over hos Møhr. Kig ind i varmen til en afternoon tea menu med udvalgte sandwiches, hjemmelavede scones, fyldte chokolader, et lækkert udvalg af konditorens kager samt kaffe, vand og te ad libitum.

 

Overnat på Hotel Møhr

Magter du ikke turen hjem efter det store måltid? Så gør oplevelsen endnu større og snup en overnatning på Hotel Møhr – Danmarks mindste hotel med kun ét værelse. En veludstyret og stilfuldt indrettet loft-suite placeret lige over restauranten.

 

En del af Gran-familien

Indehaverne af Restaurant Møhr driver også to andre moderne spisesteder i Horsens Centrum. Hos Café Gran i nabobygningen kan du kigge ind til klassiske caféretter, spændende menuer til aften, en god kop kaffe eller lækre cocktails.

Hos GranBar kan du nyde spændende tapas og gode specialøl, der kan nydes i den intime bar eller på den store terrasse på Søndergade.